ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και Γιασίν Μπενζιά

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και Γιασίν Μπενζιά

Ημέρα ανακοινώσεων για τον Ολυμπιακό. Ανακοινώθηκε ο Λοβέρα, έρχεται το απόγευμα ο Γκασπάρ και στο μεσοδιάστημα παίκτης των "ερυθρόλευκων" έγινε ο Γιασίν Μπενζιά.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πρωί τον Μάξι Λοβέρα. Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι το απόγευμα έρχεται στην πατρίδα μας ο Μπρούνο Γκασπάρ. Ωστόσο, οι "ερυθρόλευκοι" δεν έμειναν εκεί, αφού έκαναν γνωστό ότι ο Γιασίν Μπενζιά υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και ενσωματώνεται στο σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Γιασίν Μπενζιά ήρθε στη χώρα μας το απόγευμα της Πέμπτης (29/8). Οι εμπλεκόμενες πλευρές διαπραγματεύτηκαν τις ώρες που ακολούθησαν και την Παρασκευή (30/8) το βράδυ το τοπίο καθάρισε και την επόμενη μέρα ο 25χρονος ανακοινώθηκε από τους "ερυθρόλευκους".

Η μεταγραφή του Γιασίν Μπενζιά στους Πειραιώτες έγινε από τη Λιλ με τη μορφή δανεισμού και ο παίκτης, πλέον, καλείται να αντικαταστήσει το κενό που άφησε πίσω του ο Κώστας Φορτούνης, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη και θα τον αφήσει εκτός για αρκετούς μήνες.

Ο Μπενζιά έμαθε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Λιόν. Από την πρώτη του ομάδα πουλήθηκε στην Λιλ με 1 εκατ. ευρώ. Πέρυσι, πάντως, είχε αφήσει την Ligue 1 και δοκίμασε τις δυνάμεις του στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Φενέρ ως δανεικός. Εκεί, μάλιστα, είχε συμπαίκτη τον Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ γνωρίζεται πολύ καλά και με τον Σουντανί, καθώς είναι μαζί στην εθνική Αλγερίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΖΙΑ

Photo Credits: Olympiacos.org

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ