ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Αφού δεν μπορεί να διοικήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο κ. Γραμμένος ας παραιτηθεί"

Ολυμπιακός: "Αφού δεν μπορεί να διοικήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο κ. Γραμμένος ας παραιτηθεί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός με επίσημη ανακοίνωσή του επιτέθηκε κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Ευάγγελου Γραμμένου, και ζήτησε την παραίτηση του. Αφορμή στάθηκε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η οποία διέψευδε δηλώσεις του αντιπροέδρου των "ερυθρόλευκων", Κώστα Καραπαπά.

Την Πέμπτη (23/7) το απόγευμα ο Ολυμπιακός με επίσημη ανακοίνωση του επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο, ζητώντας του να παραιτηθεί από τη στιγμή που δεν μπορεί να διοικήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεσματικά.

Αφορμή ήταν η ανακοίνωση - διάψευση της ΕΠΟ, ως απάντηση σε δηλώσεις που είχε κάνει ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων Κώστας Καραπαπάς σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού τονίζει: "Κατανοούμε την απολύτως δυσχερή θέση του κυρίου Γραμμένου να ομολογήσει "την άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος". Δυστυχώς για εκείνον και ευτυχώς για την αλήθεια, το έχει εκμυστηρευτεί σε τόσα πολλά άτομα εντός και εκτός Ελλάδος, ώστε η απόδειξη να είναι απόλυτα εύκολη. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο κ. Γραμμένος δεν μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αντί να προσπαθεί να διαψεύσει τον εαυτό του θα ήταν πιο τίμιο και αξιοπρεπές να παραιτηθεί".

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΕΠΟ

Μια ανακοίνωση που όπως γράψαμε ήδη ήρθε σε απάντηση στην ανακοίνωση της ΕΠΟ, που απαντούσε σε δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος ανέφερε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ δέχεται πιέσεις για τη μη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου: "Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προς αποκατάσταση της αλήθειας μετά τις σημερινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κώστα Καραπαπά, διευκρινίζει ότι. ΟΥΔΕΠΟΤΕ στη διάρκεια της επικοινωνίας των τελευταίων ημερών, του προέδρου της κ. Ευάγγελου Γραμμένου με στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έγινε αναφορά σε άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο κ. Γραμμένος, αντιθέτως, με σαφήνεια ξεκαθάρισε ότι η διεξαγωγή του τελικού αποτελεί θέμα της προσεχούς συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, βάσει και της πρόσφατης απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο.".

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ

Χαρακτηριστικά ο γ' αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης στον ΣΠΟΡ FM υποστήριξε μεταξύ άλλων: "Επικοινωνήσαμε με τον Γραμμένο, που ηγείται του ελληνικού ποδοσφαίρου και μας είπε ότι πιστεύω πως έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά δεν μπορώ να τον ορίσω επειδή δέχομαι πιέσεις. Να βγει και να μας πει, ποιος είναι αυτός που είναι πιο σημαντικός από τους ποδοσφαιριστές και το επίσημο όργανό τους, από τη FIFA και την UEFA, από την άποψη του Γραμμένου, αν αυτή έχει από τις Αρχές; Στείλαμε επίσημο έγγραφο και είπαμε ότι παίζουμε ΟΑΚΑ και όπου θέλουν, αρκεί να γίνει ο τελικός, αλλά να γίνουν όλα με μια λογική χρονική σειρά. Ώστε να μην διαλύσουμε τα πάντα, διότι αν είναι να παίξουμε 30 Αυγούστου, γιατί να μην παίξουμε και 30 Νοεμβρίου; Ούτως ή άλλως θα είναι άλλα τα ρόστερ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ