ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακό ψηφοδέλτιο

Ολυμπιακό ψηφοδέλτιο
INTIME SPORTS

Δεν πρόκειται να πει "όχι" στον Πειραιά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ακόμα κι αν η απόφασή του για τη Δημαρχία είναι αρνητική, θα στηρίξει "Ολυμπιακό ψηφοδέλτιο".

Ολυμπιακός Δήμαρχος στον Πειραιά, χωρίς όμως αυτός να είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν είναι άσπρο-μαύρο το θέμα με το Δήμο του Πειραιά. Αν, δηλαδή, θα κατέβει ή όχι ο Β. Μαρινάκης σαν υποψήφιος Δήμαρχος. Η τρίτη λύση, που δείχνει επικρατέστερη τις τελευταίες ώρες, είναι να θέσει υποψηφιότητα άλλο πρόσωπο, που προέρχεται από τον Ολυμπιακό, με την απόλυτη στήριξη του Β. Μαρινάκη.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να γίνει μεγάλη έκπληξη. Τόσο ο Β. Μαρινάκης, όσο κι ο Σ. Κόκκαλης, να θέσουν υποψηφιότητα για Δημοτικοί Σύμβουλοι! Να δείξουν στην πράξη, δηλαδή, ότι θέλουν να προσφέρουν στον Πειραιά, χωρίς να τους ενδιαφέρει (ειδικά τον πρώτο) ο θώκος του Δημάρχου. Στηρίζοντας έτσι το "Ολυμπιακό ψηφοδέλτιο", αφού τα ονόματά τους αποτελούν τη μεγαλύτερη εγγύηση.

Τα γκάλοπ, που έχουν γίνει για λογαριασμό του Β. Μαρινάκη, δείχνουν ότι οι πολίτες του Πειραιά βλέπουν θετικά την υποψηφιότητά του και την προοπτική να εκλεγεί Δήμαρχος. Σ' αυτήν την περίπτωση, όμως, θα μιλάμε για τρία καρπούζια σε μια μασχάλη: Δήμος, Ολυμπιακός, επιχειρήσεις.

Όταν μάλιστα το νομοθετικό πλαίσιο για τη λειτουργία των Δήμων είναι προσωποκεντρικό. Απαιτείται, δηλαδή, η συνεχής και καθημερινή παρουσία του Δημάρχου. Αυτό κάνει τον Β. Μαρινάκη να αμφιταλαντεύεται. Τη μια να εμφανίζεται θετικός και την άλλη αρνητικός.

Το θέμα, κατά πάσα πιθανότητα, θα ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα. Αν, λοιπόν, η τελική απόφαση του Β. Μαρινάκη είναι αρνητική, τότε ανοίγει ο δρόμος για "Ολυμπιακό ψηφοδέλτιο". Με υποψήφιο Δήμαρχο, πρόσωπο που θα προέρχεται από την Ολυμπιακή οικογένεια, χωρίς να έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την πολιτική. Και με σοβαρό ενδεχόμενο, όπως προαναφέραμε, να υπάρχει η άμεση στήριξη από Μαρινάκη-Κόκκαλη. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα είναι παρών στις δημοτικές εκλογές του Πειραιά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ