ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία
INTIME SPORTS

Πανέτοιμος είναι ο Διαγόρας για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας. 19 παίκτες πήρε στην αποστολή ο Πέτρος Ρουτζιέρης

Με μια πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Διαγόρας, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο του "σμαραγδένιου" νησιού με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο τεχνικός του "γηραιού" Πέτρος Ρουτζιέρης έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του, λέγοντας τους επανειλημμένα, πώς αυτά τα παιχνίδια κρύβουν τους περισσότερους κινδύνους.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο τεχνικός της ομάδας έχει στην διάθεση του δεκαεννέα ποδοσφαιριστές. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Σαλαμαστράκης, Ζλάτκοβιτς, οι τραυματίες Γκούτμαν, Προβατίδης και ο νεαρός Γιώργος Μαριετάκης.

Αντίθετα στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη, θα είναι οι Σπάρταλης, Εξουζίδης, Χριστοφιλέας και Τύρελης, που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις.

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι: Ταμπάσης, Τύρελης, Χατζόπουλος, Πουλόπουλος, Εξουζίδης, Πλάτανος, Χριστοφιλέας,Σκόνδρας, Καμηνιώτης, Αγκιρίμπα, Σπάρταλης, Ρέγιες, Γεωργίου, Τριανταφύλλου, Ζουρούδης, Καρπαθάκης, Πεταυράκης, Φράγκος και Ταραχούλσκι.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ