ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία
Καλαμάτα (προπόνηση)

Η Καλαμάτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Εθνικό (18:00, ΕΤ 3)

Ο Γιώργος Μπένος πριν την προπόνηση μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι αυτό, επεσήμανε τις δυσκολίες που παρουσιάζει ένα τέτοιο παιχνίδι μέσα στην έδρα ενός δύσκολου αντιπάλου και ζήτησε σοβαρότητα, πειθαρχημένο παιχνίδι και ζήτησε από τους παίκτες του να μην επηραστούν από τις σημαντικές απουσίες και το όλο κλίμα των τελευταίων ημερών.
Στη συνέχεια ακολούθησε ένα χαλάρωμα, παρουσία και του Προέδρου της ΠΑΕ και μετά η ανακοίνωση της 20μελούς αποστολής, την οποία αποτελούν οι: Μπαλτιμάς, Σαλγκέιρο, Τόσκας, Παπουτσής, Κωνσταντόπουλος Χρ., Κωνσταντόπουλος Αντ., Ηλιόπουλος, Τάσιτς, Ετέροβιτς, Καλογερόπουλος Γ., Καμινιώτης, Τσιμικλής, Νταϊφώτης, Παντζίκις, Πουρτουλίδης, Δασκαλάκης, Μανιάτης, Χελάς, Ντεκίδης και Παινέσης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χατζής, Πουρτουλίδης και ο Αντώνης Καλογερόπουλος, που επέστρεψε μετά από εβδομαδιαία απουσία λόγω της ίωσης.

Οι απουσίες βέβαια των ασθενών συνεχίσθηκαν, αφού εξακολουθούν να απέχουν από τις προπονήσεις οι Αντώνης Ψυχογιόπουλος, Βασίλης Σκαρλάτος, Πιέρ Καλαγκάνης, Αργύρης Νικητόπουλος.

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος μετέβη στην Αθήνα και εξετάστηκε από ειδικό γιατρό για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς και θα απέχει από τις προπονήσεις για ένα μήνα, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

Ισόπαλοι οι Νέοι


Η ομάδα των Νέων αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα, αντιμετωπίζοντας στο Ελληνικό την αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού. Η ομάδα του Κώστα Διδασκάλου είχε τουλάχιστον δύο κλασικές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε. Ο προπονητής της ομάδας, μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε:

" Είναι γεγονός ότι αν μια ομάδα αξίζει να κερδίσει, αυτή είμαστε εμείς. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις κλασικές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε γιατί στο ποδόσφαιρο αν δεν πετυχαίνεις γκολ δεν κερδίζεις. Είμαι ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας, αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, αφού είχαμε πολλές απουσίες, δώσαμε γήπεδο στον αντίπαλο και παίζοντας ένα κλειστό παιχνίδι, είχαμε την ευκαιρία να φύγουμε νικητές. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας".

ΝΕΟΙ ΕΘΝΙΚΟΥ: Μειμάρογλου, Ρουστα, Μελάς, Αρσενίδης, Γκεσι, Μωυσιαδης (56 Ιατρου), Κατσανης, Φακιολης, Κοτζαπαναγιωτης (67 Κωνσταντοπουλος), Ντουλιας, (60 Συμεωνιδης), Κατσιγιαννης.

ΝΕΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σπανός, Μπεκιράι, Κοστρένι, Αποστολίδης, Μπαστακός, Πιτσιλής, Μανιατέας, Φλέσσας, Γιαννακέας (46ʼ Πολίτης), Σεφεράσι, Δρακόπουλος.















TAGS ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ