ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση
INTIME SPORTS

Οι μετοχές της Αναγέννησης Καρδίτσας πέρασαν οριστικά από τα χέρια του κ. Κωτούλα στα μέλη της διοικούσας επιτροπής

Βρέθηκε τελικά λύση στα διοικητικά της Αναγέννησης Καρδίτσας, καθώς πλέον οι μετοχές του συλλόγου δεν ανήκουν στον κ. Κωτούλα, αλλά στην διοικούσα επιτροπή η οποία έχει ήδη σχεδιάσει την επόμενη μέρα.

Συγκεκριμένα, επισημοποιήθηκε η εκχώρηση - μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στα μέλη της διοικούσας επιτροπής κ.κ. Βητοβάρη, Σαμαλικούδη και Πλακιά, οι οποίοι εκπροσωπούν και τους υπόλοιπους Καρδιτσιώτες που συγκροτούν τη διοίκηση.

Η διοικούσα επιτροπή λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον κ. Κωτούλα και τις υπογραφές που έγιναν σε συμβολαιογράφο της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει τα εξής:

" Με ιδιαίτερη ικανοποίηση είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι έλαβε τέλος και τυπικά η εκχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ από τον κ. Κωτούλα. Μετά από μεγάλη προσπάθεια που έγινε κόντρα σε πάρα πολλές αντιξοότητες η Αναγέννηση επιστρέφει στον έλεγχο των Καρδιτσιωτών.

Από δω και στο εξής η Καρδίτσα θα είναι αυτή που θα ορίζει την τύχη της και θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κόσμος για άλλη μια φορά θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα με τη συμπαράστασή του. Ο κόσμος άλλωστε θα είναι αυτός που θα πρωταγωνιστήσει στην προσπάθεια ανόρθωσης του συλλόγου.

Η περιπέτεια που πέρασε η ομάδα άφησε πίσω της ερείπια. Ο πρώτος και μεγάλος στόχος είναι η εξυγίανση του συλλόγου σ’ όλα τα επίπεδα. Και η συμμετοχή της Καρδίτσας είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον νομικό μας κ. Χάρη Γρηγορίου για την συνεισφορά του, τους απλούς επώνυμους και ανώνυμους φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν και καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας να ενώσει τις δυνάμεις του και από κοινού να επιχειρήσουμε την ανασυγκρότηση της αγαπημένης μας ομάδας. Όλοι μαζί μπορούμε...

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής
"

Ετοιμάζουν κινήσεις

Από εκεί και πέρα, ο Μάκης Τζάτζος που ανέλαβε επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος με τη συνδρομή και των υπολοίπων μελών έχουν αρχίσει τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Το μεγάλο ζήτημα είναι αυτό του προπονητή και υπήρξε προσέγγιση στον Βάϊο Καραγιάννη ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την Αναγέννηση τα τελευταία χρόνια, αλλά δεσμεύεται από την άλλη ομάδα της Καρδίτσας τον ΑΟΚ.

Παράλληλα, έχει επιτευχθεί συμφωνία με 14 ποδοσφαιριστές που ανήκαν και πέρσι στην ομάδα, ενώ η πρώτη μεταγραφή εκτός απροόπτου θα είναι ο 34χρονος τερματοφύλακας Νίκος Καρακώστας που έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό.

TAGS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ