ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όλοι στη διάθεση του Παράσχου

Όλοι στη διάθεση του Παράσχου
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον Πλατανιά στην πρεμιέρα της Super League, με τον Γιώργο Παράσχο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο Ατρόμητος θέλει να αφήσει πίσω του τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Σαράγεβο και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην πρεμιέρα της Super League, όπου την Κυριακή 24 Αυγούστου υποδέχεται τον Πλατανιά, με τον Γιώργο Παράσχο να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα πλην της απουσίας του Κυριάκου Κιβρακίδη, που όμως δεν αλλάζει κάτι συγκλονιστικό στα πλάνα του.

Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Μπάλλας, Δημούτσος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος,Γιαννούλης,Κούρος, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Παπάζογλου, Μπρίτο, Φάμπιο, Τάτος, Γκαρσία, Θεολόγου.

Παράσχος: "Να ξεκινήσουμε με το δεξί"

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Παράσχος, υπερθεμάτισε τη σημασία μία ενδεχόμενης νίκης επί του Πλατανιά, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά:

"Θέλουμε να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας με το δεξί και άσχετα με την πορεία που είχαμε στο πρωτάθλημα δεν πρέπει να συμβεί το περσινό με τον Εργοτέλη πάλι στην πρεμιέρα.

Επειδή το ευρωπαϊκό ματς με το Σαράγεβο μας είχε ρίξει τη ψυχολογία πιστεύω ότι έχουμε ξεπεράσει πια το πρόβλημα και βλέπουμε με πολύ μεγάλη αισιοδοξία τόσο το κυριακάτικο ματς όσο και την πορεία μας στο πρωτάθλημα."

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ