EUROPA LEAGUE

Ολιβέϊρα: "Με πνεύμα νικητή κόντρα στον Άρη"

Ολιβέϊρα: "Με πνεύμα νικητή κόντρα στον Άρη"
Ολιβειρα

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Ρικάρντο Ολιβέϊρα, δήλωσε οτι η Σαραγόσα πρέπει να έχει πνεύμα νικητή κόντρα στον Άρη

Ο Ρικάρντο Ολιβέϊρα έχει κατακτήσει το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ με την φανέλα της Βαλένθια, όμως φέτος ο Βραζιλιάνος επιθετικός θέλει να πανηγυρίσει εκ νέου την κατάκτηση του θεσμού με την φανέλα της Σαραγόσα.
Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο σύλλογος της Ανδαλουσίας να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη. Ο Ολιβέϊρα ξέρει οτι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν θα έχουν εύκολη αποστολή, όμως όπως τόνισε σε συνέντευξη του, αν η ομάδα του έχει νοοτροπία νικητή μπορεί να κατακτήσει τα πάντα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ρικάρντο Ολιβέϊρα

- Στο ΟΥΕΦΑ δεν επιτρέπονται λάθη και ο Άρης την Πέμπτη θα προβάλλει σθεναρή αντίσταση...

Ξέρουμε οτι θα είναι δύσκολη αναμέτρηση, όμως πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δίνει προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

- Είναι βέβαιο οτι οι οπαδοί του Άρη θα γεμίσουν το γήπεδο. Άλλωστε, πρόκειται για μια απο τις πιο σκληρές έδρες στην Ελλάδα...

Δεν θα ξαφνιαστούμε με όσα αντιμετωπίσουμε. Η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή, καθώς οι οπαδοί θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους, όμως αυτό δεν θα μας επηρρεάσει. Στόχος μας είναι να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΟΥΕΦΑ.

- Τι σας προβληματίζει περισσότερο για την ελληνική ομάδα;

Είναι σκληρή και δυνατή ομάδα. Ξέρω οτι έχουν αρκετούς παίκτες απο την Ισπανία, την Βραζιλία και την Βολιβία. Το πρωί της Τρίτης ειδαμε σε βίντεο τον μοναδικό επίσημο αγώνα της ομάδας και καταλάβαμε τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται.

- Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα η Σαραγόσα δέχεται πρώτη γκολ, αν σε αυτό τον αγώνα αποφύγε αυτό το ενδεχόμενο ποια πιστεύεις οτι θα είναι η εξέλιξη του αγώνα;

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο τον αγώνα, γιατί θα προσπαθήσουν απο το πρώτο λεπτό να πετύχουν γκολ. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε και να βγούμε στην επίθεση, γιατί τότε μπορεί να έχουμε αρκετές δυσκολίες.

- Έχεις αντιμετωπίσει ομάδα με αυτά τα χαρακτηριστικά...

Ναι, έχω αντιμετωπίσει την ΑΕΚ του Λορένσο Σέρα Φερέρ -καλός μου φίλος- και δεν ήταν εύκολο. Ούτε τώρα θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε την πρώτη νίκη της σεζόν.

- Ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σε κακή κατάσταση...

Έχουμε δει το γήπεδο, όμως και εκείνοι σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο θα παίξουν. Σίγουρα αυτό είναι αρνητικό, όμως είναι κάτι που μπορεί να επηρρεάσει και τις δυο ομάδες.

-Νομίζεις οτι η αλλαγή του συστήματος επηρρέασε θετικά την ομάδα;

Είμασταν πολύ άνετοι στο Μπιλμπάο. Ο προπονητής μας ξέρει καλά και πιστεύει οτι με διαφορετικό σύστημα μπορούμε να αποδώσουμε καλύτερα. Το πρόβλημα είναι οτι δεν είχαμε πολλές προπονήσεις για να το μάθουμε, οπότε η εικόνα δεν μπορούσε να είναι καλύτερη. Στον Σαν Μαμές δείξαμε ποιες είναι οι δυνατότητες μας, δεν είχαμε καμία σχέση με τους αγώνες κόντρα στην Μούρθια και την Σανταντέρ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να παίρνουμε τη νίκη στους αγώνες, πλησιάσαμε κόντρα στην Μπιλμπάο και σύντομα θα τα καταφέρουμε. Ελπίζω αυτό να γίνει στην Ελλάδα, κόντρα στον Άρη.
















TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ