ΠΑΟΚ

Ολίσε: "Ο προπονητής μας ακόμη μας μαθαίνει"

Ολίσε: "Ο προπονητής μας ακόμη μας μαθαίνει"
Ολίσε INTIME SPORTS

Διαβάστε τι είπαν οι Σεκού Ολίσε και Λίαμ Λόρενς για το μεγάλο ατού του φετινού ΠΑΟΚ μετά την αναμέτρηση στην Καλαμαριά.

Οι Σεκού Ολίσε και Λίαμ Λόρενς μίλησαν για το μεγάλο ατού του φετινού ΠΑΟΚ μετά την αναμέτρηση στην Καλαμαριά.

" Φέτος στην ομάδα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, προχθές σκοράραμε έξι φορές, σήμερα δύο και αυτό είναι καλό. Ήταν ένα καλό τεστ και για εμάς και για τον προπονητή, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο. Και αυτοί που έπαιξαν σήμερα, και αυτοί που έπαιξαν με τη Νις, κάνουμε τον αγώνα μας, στέλνουμε τα μηνύματά μας για να παίζουμε και ακόμη ο προπονητής μας μας μαθαίνει", είπε αρχικά μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα ο Ολίσε και πρόσθεσε:

" Έτσι είμαι εγώ, είμαι χαρούμενος άνθρωπος, μου αρέσει να κάνω πλάκες. Δεν θα ένιωθα την Ελλάδα σπίτι μου αν δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι χαρούμενοι γιατί είμαστε καλή ομάδα, θα ξέρουμε ότι την Τρίτη θα μας παρακολουθούν και νομίζω θα είναι χαρούμενοι γιατί θα δούνε μία ομάδα να τα δίνει όλα".

Κατέληξε μιλώντας για τον Νέτσιντ και το αγωνιστικό του στυλ: " Ο Τόμας είναι ενας μαχητής, είχε μία ατυχία μπορεί να του πάρει χρόνο, αλλά είναι καλός παίκτης. Το στυλ μου είναι να παίρνω την μπάλα και να κάνω κάτι που δεν περιμένει κανείς, αλλά είμαστε ομάδα. Δυστυχώς πέρσι λόγω προβλημάτων δεν μπόρεσα να βοηθήσω, φέτος έχουμε μία ομάδα που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε".

Λόρενς: "Μπορούμε να κατευθύνουμε την Μέταλιστ εκεί που θέλουμε"

Από την πλευρά του ο Λόρενς είπε: " Μου αρέσει να δοκιμάζω αυτά τα σουτ, τα βολέ πάνω στην κίνηση κάποιες φορές πετυχαίνουν κάποιες όχι" είπε αρχικά ο Λόρενς για το τέρμα που σημείωσε και πρόσθεσε: "Ο ανταγωνισμός κάνει πάντα καλό και για τον ΠΑΟΚ είναι θετικό που έχει δύο ομάδες".

Για το παιχνίδι με την Μέταλιστ σχολίασε: " Είναι ζήτημα συγκέντρωσης, θα είναι κάτι καινούργιο και για εμένα και για άλλα παιδιά. Μπορούμε να κετευθύνουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε και νομίζω ότι τώρα είμαστε καλά, αλλά να μην παρασυρόμαστε από την εικόνα των φιλικών".

Για την θέση που αγωνίζεται δήλωσε: " Μιλήσαμε με τον προπονητή πριν από δύο ημέρες για την θέση μου και αυτή είναι περισσότερο ως εσωτερικό χαφ".

Για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: " Από τέτοια γήπεδα ξεκίνησα την καριέρα μου μέχρι να φτάσω κάπου. Είμαστε επαγγελματίες και ήρθαμε να κερδίσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ