Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός: Αυτοί σφυρίζουν τα πρώτα ματς με Μπόντο Γκλίμτ και Φιορεντίνα σε Europa και Conference League

Η UEFA γνωστοποίησε την Τρίτη (4/3) τους διαιτητές που θα σφυρίξουν την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπόντο Γκλιμτ και το ματς του Παναθηναϊκού με τη Φιορεντίνα στο ΟΑΚΑ για τους 16 του Europa και του Conference League αντίστοιχα.
Γνωστοί έγιναν την Τρίτη (4/3) οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα Μπόντο Γκλιμτ – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Φιορεντίνα την Πέμπτη (6/3) στο πλαίσιο των 16 του Europa και του Conference League αντίστοιχα.
Ο Ουκρανός Μίκολα Μπαλάκιν ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση των ερυθρολεύκων στη Νορβηγία. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ολεκσάντρ Μπέρκουτ και Ντίτρο Ζαποροτσένκο. Χρέη 4ου θα εκτελέσει ο Βίταλι Ρομάνοφ, ενώ στο VAR θα είναι οι Μάρκο ντι Μπέλο και Βίκτορ Κοπιέφσκι.
Από την άλλη, τον αγώνα των πράσινων με τη Φιορεντίνα στο ΟΑΚΑ (6/3) θα διευθύνει ο Βέλγος Έρικ Λάμπρεχτς, με βοηθούς του τους επίσης, Βέλγους Τζο ντε Βερτ και Κέβιν Μόντενι. Στη θέση του 4ου ορίστηκε ο Βιμ Σμετ και στο VAR θα βρίσκονται οι Μπραμ φαν Ντρίσε και Γιαν Μπότερμπεχ.