ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αρνητική η Μπαρτσελόνα στον δανεισμό του Μπισιβού

PRINT

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα είχε ενδιαφερθεί για τον δανεισμό του νεαρού Βέλγου εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, Τζέσι Μπισιβού, ωστόσο οι Καταλανοί είναι αρνητικοί σε αυτό το σενάριο.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί σημαντικά σε πολλές θέσεις ενόψει της νέας σεζόν και φαίνεται να είχε ενδιαφερθεί έντονα για τον δανεισμό του 19χρονου εξτρέμ, Τζέσι Μπισιβού της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία και τη “Sport” ωστόσο, οι Καταλανοί δεν είναι διατεθημένοι να αποχωριστούν τον παίκτη, καθώς θεωρούν ότι ο νεαρός εξτρέμ έχει πολύ μεγάλη προοπτική και θα μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα.

Ο Μπισιβού είχε αποκτηθεί στην Μπαρτσελόνα από την Μπριζ, για ένα ποσό των 8.500.000 ευρώ, με το συμβόλαιο του Μπισιβού με τους “μπλαουγκράνα” να είναι έως το 2031.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ