ΠΑΟΚ

"Όλη την ενέργειά σας να μας υποστηρίξετε"

"Όλη την ενέργειά σας να μας υποστηρίξετε"

Ανακοίνωση-μήνυμα των παικτών του ΠΑΟΚ προς τον κόσμο της ομάδας που θα βρεθεί στη Βιέννη για την κρίσιμη ρεβάνς με τη Ραπίντ. Διαβάστε την ανακοίνωση

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ έχουν βγει μπροστά στις κρίσιμες ώρες που περνά η ομάδα μετά την τιμωρία από την UEFA και προσπαθούν με δηλώσεις (Αθανασιάδης) και ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγο να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου στους οπαδούς που θα βρεθούν στο πλευρό τους είτε στο "Χάναπι", είτε στο "Ερνστ Χάπελ" που πιθανό θα γίνει ο αγώνας μετά το αίτημα της Ραπίντ.

Στην ανακοίνωσή τους που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρονται τα εξής:

" Οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο.Κ. έχουμε συναίσθηση της κρισιμότητας του αγώνα της Πέμπτης.

Έχουμε αποδείξει ότι είναι προτεραιότητά μας να μεγαλώσουμε το όνομα της ομάδας στην Ευρώπη και έχουμε ζήσει με τους φιλάθλους μας μεγαλειώδεις στιγμές.

Ο αγώνας της Βιέννης είναι σημαντικός για όλους μας. Γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες που προκύπτουν απ' όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα.

Θέλουμε να ζητήσουμε από τους φιλάθλους μας να εξαντλήσουν την ενέργειά τους μόνο στην υποστήριξη της ομάδας. Η βοήθειά τους είναι καταλυτική για να περάσουμε άλλη μια φορά στους ομίλους.

Πάντα αισθανόμαστε υπερήφανοι να αγωνιζόμαστε μπροστά τους. Είναι κρίμα να παίζουμε σε άδειες κερκίδες και ακόμη χειρότερα να στερηθούμε το δικαίωμα να αναβαθμίσουμε κι άλλο τη διεθνή θέση του Π.Α.Ο.Κ. μέσω της συμμετοχής μας στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Με τιμή,

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ