ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Όλα για όλα με Ξάνθη η Καλλονή

Όλα για όλα με Ξάνθη η Καλλονή
Ούκα, Γιορέντε, Καλλονή INTIME SPORTS

Η Καλλονή αντιμετωπίζει το Σάββατο (7/11, 17.15) την Ξάνθη σε ένα κομβικό για τη συνέχεια της σεζόν παιχνίδι. Αποστολή με αρκετούς απόντες ανακοίνωσε το προπονητικό επιτελείο.

Την τελευταία τους προπόνηση για την αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη είχαν την Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο στους Λάμπου Μύλους οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής προσαρμοσμένες στο αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη και στημένες φάσεις.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή της Καλλονής από την οποία απουσιάζουν ο τιμωρημένος με μία αγωνιστική Χογκ και οι τραυματίες Ελλακόπουλος, Μάρκοβιτς, Γιουκαρής και Γουερέ. Για την Καλλονή το ματς είναι κρίσιμο, καθώς αν ηττηθεί η ομάδα τα δεδομένα για παραμονή θα δυσκολέψουν εξαιρετικά.

Όπως αναμενόταν, στην αποστολή επέστρεψε ο Πολ Κεϊτά, αλλά και ο Κριστόφ Κρολ, που δεν είχαν συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή τους για το ματς με τον Πλατανιά. Εκτός έμειναν και οι Ουνγιαλίδης και Χατζηδημητρίου.

Τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών για την αναμέτρηση στις 17:15 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης: Δαύκος, Μαλλής, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Αντέτζο, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κρολ, Καλτσάς, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Σάμπα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Ξύδας, Χιντασέλι, Μπουρούς.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ