ΚΑΒΑΛΑ

Οκούκα: "Καθοριστική η ευκαιρία του Ονουάτσι"

Οκούκα: "Καθοριστική η ευκαιρία του Ονουάτσι"
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του ο Ντράγκαν Οκούκα τόνισε πως η ευκαιρία του Ονουάτσι ήταν καθοριστική και θα μπορούσε να έδινε την νίκη στην Καβάλα. Επεισόδια με την λήξη του ματς από τους "πράσινους" οπαδούς με την Αστυνομία εκτός "Ανθή Καραγιάννη".

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας αλλά όχι από το τελικό 2-2, ο Σέρβος τεχνικός της Καβάλας, Ντράγκαν Οκούκα. Ο προπονητής των "Αργοναυτών" στάθηκε στην χαμένη ευκαιρία του Ονουάτσι που ίσως έκρινε νικηφόρα το ματς υπέρ των γηπεδούχων.

" Πρώτα από όλα θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα μου και τους ποδοσφαιριστές μου. Είμαι γενικα ευχαριστημένος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε.

Οχι όμως και από το αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε ότι παίζαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό που είναι μία μεγάλη ομάδα αλλά είχαμε ευκαιρίες να μεγαλώσουμε το σκορ.

Ο κόσμος που ήρθε να παρακολουθήσει το παιχνίδι παρακολούθησε ένα δραματικό παιχνίδι στο τέλος. Καθοριστικό σημείο ήταν η ευκαιρία του Ονουάτσι όπου θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Μην ξεχνάμε όμως ότι είμαστε τρεις εβδομάδες όλοι μαζί με τους νέους πδοσφαιριστές να μην είναι 100% έτοιμοι να παίξουνε 90΄. 'Οταν θα είναι πιστεύω ότι μπορέσουμε να κερδίσουμε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός
".

Σε ερώτηση για το μαρκάρισμα του Τόματσιτς στον Σισέ εξαιτίας και των δύο γκολ το Γάλλου είπε: "Γ ια την ατομική απόδοση του κάθε ποδοασφιαιστή συζητάμε την επομένη στα αποδυτήρια.

Επαναλαμβάνω ότι ήταν καθοριστική η ευκαιρία του Ονουάτσι όπου θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το παιχνίδι
".

Επεισόδια έξω από το "Ανθή Καραγιάννη"

Επεισόδια με την λήξη του ματς από τους "πράσινους" οπαδούς με την Αστυνομία εκτός "Ανθή Καραγιάννη". Για περίπου 30 ώρα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού κατά την αποχώρησή τους ήρθαν σε σύγκρουση με αστυνομικές δυνάμεις.

Από τα επεισόδια κάηκε ένα περιπολικό ενώ καταστράφηκαν πολλά καρεκλάκια από τις εξέδρες.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ