STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οικονόμου για την ταυτοποίηση του 21χρονου: "Ο υπαίτιος εντοπίστηκε και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη"

Ο τραυματισμός του Χουάνκαρ μετά από την κροτίδα που έσκασε δίπλα στου κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός | 23 Οκτωβρίου 2023
Ο τραυματισμός του Χουάνκαρ μετά από την κροτίδα που έσκασε δίπλα στου κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός | 23 Οκτωβρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιαννης Οικονόμου, σχολίασε την ταυτοποίηση του 21χρονου που πέταξε την κροτίδα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιαννης Οικονόμου, προχώρησε σε δήλωση σχετικά με την ταυτοποίηση του 21χρονου που πέταξε την κροτίδα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", μιλώντας για τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης από την Ελληνική Αστυνομία.

Η δήλωση Οικονόμου

"H Ελληνική Αστυνομία με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, ταυτοποίησε τον 21χρονο που έριξε κροτίδα στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο υπαίτιος εντοπίστηκε, σε σύντομο επιχειρησιακά χρονικό διάστημα, και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη.

Η ΕΛ.ΑΣ., συντονισμένα και οργανωμένα, διαλευκάνει κάθε πράξη ανομίας και παραβατικότητας, δρώντας με βάση τη νομιμότητα και στοχεύοντας στην προστασία του πολίτη από κάθε μορφή παραβατικότητας.

H πρόκληση βίας στα γήπεδα, αλλά και έξω από αυτά, τις ημέρες των αθλητικών γεγονότων ή και άλλες, βρίσκει πεδίο ακόμη και σε μικρές ηλικίες και αποτελεί πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εγρήγορση και υλοποιεί εντατικά το σχεδιασμό της, τόσο στο επίπεδο της πρόληψης και της επιτήρησης όσο και σε εκείνο της καταστολής. Ανυποχώρητα και με μηδενική ανοχή".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ