SPORTS & GOSSIP

Οι ξέγνοιαστες διακοπές του Γκουαρδιόλα στα Μπαρμπέιντος

Οι ξέγνοιαστες διακοπές του Γκουαρδιόλα στα Μπαρμπέιντος
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ FOOTBALL STAR NEWS ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μαζί με την οικογένειά του μετά από μία άκρως εξαντλητική σεζόν, με τον φωτογραφικό φακό να τον συλλαμβάνει στην Καραϊβική.

Η σεζόν 2021-22 θα μείνει για καιρό χαραγμένη στη μνήμη των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι, με την ομάδα τους να κάνει back-to-back στην Premier League για δεύτερη φορά μέσα στην τελευταία πενταετία και να φτάνει στην κατάκτηση τεσσάρων τίτλων πρωταθλήτριας από τη σεζόν 2017-18 και μετά.

Φυσικά, αρχιτέκτονας αυτής της τρομερής ομάδας που έχει σκορπίσει το φόβο και τον τρόμο στους αντιπάλους της εντός των συνόρων είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος μετά και από την απόκτηση του Έρλινγκ Χάλαντ στις αρχές του καλοκαιριού έχει έναν σοβαρό λόγο για να είναι ήρεμος αυτό το καλοκαίρι ενόψει της νέας σεζόν.

Φροντίζει μάλιστα να περνάει καλά στο διάστημα της καλοκαιρινής του άδειας, με τα αγγλικά μίντια να εντοπίζουν τον Καταλανό προπονητή σε στιγμές οικογενειακής ηρεμίας και ραστώνης, μαζί με τη σύζυγό του, Κριστίνα Σέρα.

Το μέρος μάλιστα που διάλεξε το ζευγάρι είναι ειδυλλιακό, με τα Μπαρμπέιντος στην Καραϊβική να αποτελούν έναν από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς παγκοσμίως και τον φωτογραφικό φακό να καταγράφει τον 51χρονο προπονητή σε πολύ όμορφες στιγμές στην παραλία, παλεύοντας με τα... κύματα.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ