ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ξεχωριστές βραβεύσεις των Λεβαντόβσκι, Ρονάλντο και Ροναλντίνιο στα Soccer Globe Awards

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου στο Champions League | 23 Νοεμβρίου 2021
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου στο Champions League | 23 Νοεμβρίου 2021 @2021 EFREM LUKATSKY/AP IMAGES

Οι Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ροναλντίνιο έδωσαν ξεχωριστή αίγλη στα Soccer Globe Awards 2021, καθώς και οι τρεις τους παρέλαβαν σημαντικά βραβεία ως μία ακόμα αναγνώριση της παγκόσμιας επίδρασής τους στο ποδόσφαιρο.

Ο Ρομπέρτ Λεβαντόβσκι δεν μπόρεσε να κατακτήσει τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς στα Soccer Globe Awards 2021, αφού αυτός πήγε στα χέρια του εξωπραγματικού Κιλιάν Εμπαπέ, όμως ο Πολωνός αρχισκόρερ δεν έμεινε με άδεια τα χέρια αφού πήρε ένα ξεχωριστό βραβείο στο πλαίσιο της λαμπρής εκδήλωσης που έλαβε χώρα την Δευτέρα (27/12) στο Ντουμπάι.

Συγκεκριμένα, παρέλαβε το βραβείο για τον κορυφαίο σκόρερ της χρονιάς που δόθηκε για πρώτη φορά στην 16η έκδοση του θεσμού και το οποίο είχε την ονομασία "Ντιέγκο Μαραντόνα" προς τιμήν του θρυλικού Αργεντινού ποδοσφαιριστή που έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2020.

Πέρα από τον Πολωνό κανονιέρη της Μπάγερν, η βραδιά αυτή ήταν ξεχωριστή και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να ξεπερνάει πρόσφατα τα επίσημα 800 γκολ σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο και να παίρνει το βραβείο για τον κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τους δύο νυν υπερπαίκτες, τίτλος δόθηκε και σε έναν παλαίμαχο άσο που έχει κάνει πάρα πολύ κόσμο να αγαπήσει το ποδόσφαιρο, με τον Ροναλντίνιο να παραλαμβάνει ειδικό βραβείο ως αναγνώριση για την τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ