CHAMPIONS LEAGUE

Οι τρομερές επιδόσεις του Ικάρντι με τη φανέλα της Γαλατασαράι

Galatasaray's Mauro Icardi celebrates after scoring against Bayern during a Champions League group A soccer match between Galatasaray and Bayern Munich in Istanbul, Tuesday, Oct. 24, 2023. (AP Photo/Emre Otkay)
Galatasaray's Mauro Icardi celebrates after scoring against Bayern during a Champions League group A soccer match between Galatasaray and Bayern Munich in Istanbul, Tuesday, Oct. 24, 2023. (AP Photo/Emre Otkay) AP

Ο Μάουρο Ικάρντι σκοράρει κατά βούληση με τη φανέλα της Γαλατασαράι με τις επιδόσεις του να προκαλούν ζάλη.

Η Γαλατάσαραϊ ήταν καταιγιστική για ένα ημίχρονο, όμως η Μπάγερν έχει την εμπειρία και την ικανότητα να πάρει τη νίκη με 3-1 ακόμα κι αν δεν ήταν στη μέρα της.

Για το σύλλογο της Τουρκίας εκείνος που βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα ήταν για μία ακόμα φορά ο Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός έχει αναγεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη και πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις.

Με αυτό το τέρμα ο 30χρονος Αργεντινός έφτασε τα 38 σε 42 εμφανίσεις με τη φανέλα της Γαλατά. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι από αυτά τα 42 ματς δεν σκόραρε στα 14 που σημαίνει ότι στα υπόλοιπα 28 παιχνίδια έχει καταφέρει να βρει τα 38 τέρματα.

Πέρσι, απέναντι στην Καϊσάρισπορ είχε πετύχει τρία τέρματα, ενώ από δύο είχε βάλει κόντρα σε Γκαζιαντέπ, Τράμπζονσπορ, Σίβασπορ, Ιστανμπούλσπορ, Ουμρανίγεσπορ και Μπεσίκτας.

Την ίδια ώρα φέτος εάν υπολογίσουμε και τα προκριματικά έχει πετύχει πέντε γκολ σε επτά συμμετοχές στο Champions League τα δύο εκ των οποίων στους ομίλους.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ