ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι τακτικές του Ζαρντίμ και ο έλεγχος αντιντόπινγκ της UEFA!

Οι τακτικές του Ζαρντίμ και ο έλεγχος αντιντόπινγκ της UEFA!
INTIME SPORTS

Διαβάστε για τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ και που ρίχνει το βάρος του στην προπόνηση ενόψει των αγώνων με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Σάλκε. Αιφνίδιος έλεγχος αντιντόπινγκ της UEFA σε 10 ποδοσφαιριστές στου Ρέντη.

Με όλα του τα όπλα πλην των τραυματιών δούλεψε την Πέμπτη στην προπόνηση ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενόψει των αγώνων με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 15/9, 19:30) και την Σάλκε (Τρίτη 18/9, 21:45).

Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πως οι επόμενες ημέρες και οι δύο αγώνες που σας προαναφέραμε είναι σημαντικοί για την ομάδα του και έτσι φουλάρει και θέλει να έχει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του.

Το πρόγραμμα την Πέμπτη ήταν πιο έντονο σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και το βάρος έπεσε στο κομμάτι της τακτικής που θέλει να περάσει στην ομάδα του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων και στη συνέχεια ασχολήθηκαν πολύ με την τακτική. Αφού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ έπαιξαν διπλό, ενώ το παιχνίδι ξεκινούσε αρκετές φορές από στημένες φάσεις, που όταν η άμυνα τις "καθάριζε", οι παίκτες έβγαιναν στην επίθεση.

Κατά τη διάρκεια του διπλού, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, φώναζε συνεχώς και έδινε πολλές οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του, αφού θέλει να εμπεδώσουν όσα ζητάει και να τα βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο.

Στη συνέχεια, αρκετοί ποδοσφαιριστές δούλεψαν στις εκτελέσεις φάουλ, ενώ έκαναν χαλάρωμα και διατάσεις. Οι Γκρέκο, Μασάντο, Χολέμπας, Πάντελιτς και Τοροσίδης εκτελούσαν φάουλ, έχοντας μπροστά τους τοίχος και τον Γιαννιώτη στην εστία. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι να κερδίζεις γκολ από φάουλ και στημένες φάσεις κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Σ' ό,τι αφορά στους τραυματίες, ο Γιάννης Μανιάτης έκανε θεραπεία, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γήπεδο και στο γυμναστήριο, για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατό του.

Το παρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη έδωσε επιτροπή της UEFA, αποτελούμενη από ειδικούς σε θέματα ντόπινγκ. Ο έλεγχος που έγινε σε δέκα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ήταν αιφνίδιος, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις και φυσικά είχε να κάνει με την επερχόμενη (Τρίτη 18/9) αναμέτρηση του Champions League, πρώτη για τη φάση των ομίλων, απέναντι στη Σάλκε.

Την Παρασκευή το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γυμναστούν στις 9:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ