CHAMPIONS LEAGUE

Οι social αντιδράσεις των παικτών

Οι social αντιδράσεις των παικτών

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχτηκαν το 1-1 οι παίκτες των Μπάρσα και Ατλέτικο. Χαμόγελα στα social για τους Μαδριλένους, με το μυαλό στον επαναληπτικό οι Καταλανοί. Δείτε φώτο και σχόλια.

Ο Αντρές Ινιέστα δημοσίευσε μια φωτογραφία του με το μήνυμα: "Υπερήφανος για την ομάδα μας και τους οπαδούς μας. Μας περιμένουν 90 συναρπαστικά λεπτά" ενώ στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος κυμάνθηκε και ο Αργεντινός συμπάικτης του στους "μπλαουγράνα", Χαβιέ Μαστσεράνο που έγραψε : " Μεγάλη προσπάθεια για την ομάδα. Μένουν 90 λεπτά και πολλά πράγματα για να κάνουμε".

Ο Σέρχι Ρομπέρτο δεν διαφοροποιήθηκε από τους προαναφερθέντες ως προς το γενικό κλίμα και έγραψε ένα παρόμοιο μήνυμα τόσο στα καταλανικά όσο και στα καστιγιάνικα.

Ο Ντάνι Άλβες προώθησε το παρακάτω μήνυμα στα πορτογαλικά : "Μεγάλο παιχνίδι, μεγάλη δουλειά και πολύ υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου. Μόνο εάν πράγμα να θυμάστε, εάν η ζωή ήταν εύκολη, δε θα γεννιόμαστε κλαίγοντας, όσο πιο δύσκολο είναι κάτι τόσο περισσότερο αξίζει"

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα και πρόσφατα αντικαταστάτης του τραυματία Βίκτορ Βαλντές, Πίντο έγραψε: "1-1 το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Δύσκολο αποτέλεσμα που μας αφήνει με ένα λεπτό μειονέκτημα, αν και έχουμε πιθανότητες και θα τις εξαντλήσουμε όλες"

"Μένουν όλα ανοιχτά για τον επαναληπτικό , θα πάμε με καλή διάθεση δουλεύοντας" ήταν το σχόλιο του Μαρκ Μπαρτρά, "Παιχνιδάρα! Θα τα δώσουμε όλα στο "Βιθέντε Καλδερόν" την εβδομάδα που έρχεται" το αντίστοιχο, του Κριστιάν Τέγιο

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ο σκόρερ Ντιέγκο δημοσίευσε μια φωτογραφία εορταστική όλων των παικτών της Ατλέτικο, στο αεροπλάνο κατά την διάρκεια της επιστροφής στην Μαδρίτη γράφοντας: "Ευχαριστώ τον Θεό. Μεγάλο παιχνίδι και μεγάλη μου τιμή να είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Συνεχίζεται η μάχη." ενώ και ο Φιλίπε Λουίς μνημόνευσε τον συμπαίκτη του γράφοντας χαρακτηριστικά "Πίστη στον Θεό".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ