ΑΓΓΛΙΑ

Oι ποινές του Λιγκ Καπ

Oι ποινές του Λιγκ Καπ
Τερι

Με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Μίκελ της Τσέλσι και με τρεις ο Αντεμπαγιόρ της Άρσεναλ για τα επεισόδια στον τελικό του Λιγκ Καπ

Με συνολικές ποινές 13 αγωνιστικών έκλεισε η υπόθεση της σύρραξης που αμαύρωσε τον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ, που έγινε την Κυριακή στο "Millenium" του Κάρντιφ.
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας απέρριψε τις εφέσεις των Τζον Ομπι Μίκελ και Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ κι έτσι ο μέσος της Τσέλσι θα εκτίσει ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και ο επιθετικός της Αρσεναλ τριών (η μία επιπλέον αγωνιστική του Μίκελ οφείλεται στο γεγονός ότι είναι υπότροπος).

Ο αρχηγός των "κανονιέρηδων", Κολό Τουρέ, δεν κατέθεσε έφεση στην ποινή των τριών ημερών που του επιβλήθηκε αυτόματα μετά την αποβολή του.

Παράλληλα, με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε και ο Εμανουέλ Εμπουε, έστω κι αν δεν αποβλήθηκε στη διάρκεια του τελικού, Το βίντεο έδειξε ότι, στη διάρκεια της... μάχης, χτύπησε τον Γουέιν Μπριτζ, γεγονός που δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή.

Ο αμυντικός της Αρσεναλ έχει ως αύριο δικαίωμα να καταθέσει έφεση.

Αντίθετα, καμία ποινή δεν επιβλήθηκε στους τεχνικούς των δύο ομάδων, Αρσέν Βενγκέρ και Ζοζέ Μουρίνιο, που έφυγαν από τους πάγκους τους και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να συγκρατήσουν τους παίκτες τους.








TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ