ΙΝΤΕΡ

Οι... πληρωμένες απαντήσεις του Μουρίνιο

Οι... πληρωμένες απαντήσεις του Μουρίνιο
Μουρίνιο

Για ακόμα μία φορά ο Μουρίνιο υπερέβη τα εσκαμμένα και το SPORT 24 θυμάται τις καλύτερες ατάκες του

Ο Πορτογάλος προπονητής του έκανε παρατήρηση για την κριτική που άσκησε στην ομάδα του, λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι θα έπρεπε να την ασκεί πριν και όχι μετά τους αγώνες.
Και ιδού η ατάκα του ρεπόρτερ που αποτέλεσε το φυτίλι για αυτό που επρόκειτο να αποτελέσει μία διασκεδαστική στιχομυθία μεταξύ των δύο πλευρών: " Θα το κάνω, αν κάποιος μού δώσει ένα μέρος από τα 9 εκατομμύρια ευρώ της αμοιβής σας", με τον Μουρίνιο να απαντά: " Δεν είναι 9, αλλά 11 και μαζί με τα έσοδα από τους χορηγούς φτάνουν τα 14".

Η αντιπαράθεση του Ζοσέ Μουρίνιο με τον ρεπόρτερ έκανε όπως ήταν αναμενόμενο το γύρο του κόσμου, κάτι που ανάγκασε το σύλλογό του να διαψεύσει με ανακοίνωση τα ποσά που ακούστηκαν σε αυτή.

" Ήταν μία απλή ανταλλαγή αστείων. Τα ποσά που ακούστηκαν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στο συμβόλαιο με τον Μουρίνιο. Φανερά το άθροισμα είναι κατά πολύ μικρότερο", ανέφερε η επίσημη τοποθέτηση της Ίντερ.

Αυτά στη συγκεκριμένη περίπτωση καθώς κατά το παρελθόν ο εκ της Ιβηρικής χερσονήσου τεχνικός έχει υπερβεί αρκετές φορές τα εσκαμμένα, χωρίς ωστόσο να ακολουθήσουν ανακοινώσεις. Πρόστιμα ίσως...

Το SPORT 24 με αφορμή το τελευταίο περιστατικό σας παρουσιάζει ορισμένες από τις ατάκες του Ζοσέ Μουρίνιο που έμειναν στην ιστορία.

Κατά την επίσημη παρουσίασή του: Έχουμε κορυφαίους παίκτες και συγνώμη αν ακούγεται αλαζονικό κορυφαίο προπονητή... Σας παρακαλώ, μη με χαρακτηρίσετε υπερόπτη. Κέρδισα το Τσάμπιονς Λιγκ όμως και νομίζω πως είμαι ξεχωριστός.

Αν ήθελα μία εύκολη αποστολή, θα έμενα στην Πόρτο. Σε μία εκπληκτική μπλε καρέκλα, το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Θεός και μετά, εγώ.

Μετά το ματς με την Μπλάκμπερν: Όλο το απόγευμα έβρεχε στο γήπεδο και πουθενά αλλού. Φαίνεται πως το Ίγουντ Παρκ έχει το δικό του κλίμα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πισίνα. Εξάλλου, αν ρίξετε μία ματιά στον ξανθό που παίζει στη μεσαία γραμμή, τον Ρόμπι Σάβατζ, κάνει 20 φάουλ σε κάθε ματς και ποτέ δεν τιμωρείται με κίτρινη κάρτα. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά τελικά αποδείχθηκε αγώνας πάλης.


Για τον Αμπράμοβιτς: Αν με βοηθούσε στην προπονητική, θα βρισκόμασταν στον πάτο της βαθμολογίας και αν εγώ τον βοηθούσα στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, θα είχαμε χρεοκοπήσει


Για τον Αρσέν Βενγκέρ: Ο τύπος είναι ηδονοβλεψίας. Του αρέσει να κοιτάζει τους άλλους. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που όταν βρίσκονται σπίτι τους, έχουν ένα μεγάλο τηλεσκόπιο για να βλέπουν τι συμβαίνει σε άλλες οικογένειες. Το μόνο που κάνει είναι να μιλάει συνεχώς για την Τσέλσι.

Πάρα πολλοί μεγάλοι προπονητές δεν έχουν κερδίσει ποτέ το Τσάμπιονς Λιγκ. Ενα τρανό παράδειγμα δεν βρίσκεται μακριά από εμάς.





Από το στόχαστρό του δε γλίτωσε ούτε ο Ράφα Μπενίτεθ : Τρία χρόνια χωρίς τίτλο στην Premier League; Δεν το πιστεύω ότι δουλεύει ακόμα.



Και να φανταστεί κανείς ότι μόλις έχει ξεκινήσει η προπονητική του καριέρα ατην Ιταλία και την Ίντερ...
















TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ