ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Δείτε video με το γλέντι των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, μετά τη νίκη επί του "αιωνίου" αντιπάλου.

Μπορεί το ντέρμπι των "αιωνίων" να σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια και οριστική διακοπή στο 82ο λεπτό, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι Πειραιώτες δεν έφυγαν νικητές από το ΟΑΚΑ και είναι πλέον ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πράγματι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου ήταν φανερά προβληματισμένος με τα όσα έλαβαν χώρα, όπως και οι ποδοσφαιριστές που το τόνισαν με δηλώσεις του, αλλά οι πανηγυρισμοί δεν έλειψαν από το "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο.

Οι Πειραιώτες, αφού κατάφεραν να έφτασαν σώοι και αβλαβείς στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, στη συνέχεια ξέσπασαν και άρχισαν το τραγούδι, αφού ήθελαν τόσο πολύ αυτή τη νίκη και έτσι δεν έχασαν την ευκαιρία να το γιορτάσουν.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τραγουδούσαν, χοροπηδούσαν και έκαναν σαν μικρά παιδιά μετά το 0-1 μέσα στο ΟΑΚΑ. Όσο για το σύνθημα που ακούστηκε περισσότερο; "Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό". Δείτε και το video μέσα από τα "ερυθρόλευκα" αποδυτήρια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ