ΡΩΣΙΑ

Οι παίκτες της Ζενίτ μπήκαν στο γήπεδο για το ματς με την Ροστόφ κρατώντας σκυλιά στην αγκαλιά τους

Οι παίκτες της Ζενίτ μπήκαν στο γήπεδο για το ματς με την Ροστόφ κρατώντας σκυλιά στην αγκαλιά τους
PRINT SCREEN YOUTUBE

Οι παίκτες της Ζενίτ πήραν μία υπέροχη πρωτοβουλία στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος με την Ροστόφ καθώς βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας σκυλιά στην αγκαλιά τους, για να τα βοηθήσουν να βρουν ένα μόνιμο σπίτι.

Το ματς της Ζενίτ με την Ροστόφ για το ρωσικό πρωτάθλημα προσέφερε αρκετές συγκινήσεις στον αγωνιστικό χώρο, με το ματς να έχει τέσσερα γκολ και τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2-2, ωστόσο το highlight στην Gazprom Arena προσφέρθηκε λίγο πριν την σέντρα.

Για αυτό φρόντισαν οι ποδοσφαιριστές της Ζενίτ που βρήκαν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας ο καθένας τους από ένα σκυλί που έχει προσωρινή στέγη σε καταφύγιο ζώων, με στόχο φυσικά να προωθήσουν την υιοθεσία αδέσποτων ζώων.

Κίνηση που έλαβε χώρα και στο περιθώριο αγώνα της Super League Interwetten μεταξύ της ΑΕΚ και του Ατρομήτου τον περασμένο Οκτώβριο, όταν τότε ήταν παίκτες της Ένωσης που είχαν βγει στο γήπεδο κρατώντας αδέσποτα στην αγκαλιά τους.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET

TAGS ΡΩΣΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ