STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι παίκτες της Κ19 του ΟΦΗ έκαναν πασίγιο στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό

Το πασίγιο των παικτών του ΟΦΗ στην Κ19 του Παναθηναϊκού
Το πασίγιο των παικτών του ΟΦΗ στην Κ19 του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε από την περασμένη εβδομάδα το πρωτάθλημα της Super League Κ19 με τους παίκτες του ΟΦΗ να κάνουν πασίγιο στους πρωταθλητές την τελευταία αγωνιστική.

Το περασμένο Σάββατο (3/4) μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της Super League K19 πρωταθλητής στέφθηκε ο Παναθηναϊκός, έπειτα από τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ 1-0.

Σήμερα (9/4) ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στην τελευταία αγωνιστική. Οι νεαροί παίκτες των Κρητικών προχώρησαν σε μία όμορφη κίνηση. Συγκεκριμένα πριν από την έναρξη του αγώνα υποδέχθηκαν με πασίγιο τους πρωταθλητές.

Ο Παναθηναϊκός Κ19 ολοκλήρωσε με νίκη 3-0 την πορεία του στο πρωτάθλημα. Δύο γκολ πέτυχε ο Μπιλάλ (30' - 46') και ένα ο Ποπιέλα (77').

ΟΦΗ: Μιράσι, Καρανδινός, Κορνιλάκης, Χνάρης, Γωνιωτάκης, Λελέκας, Ζαχαριουδάκης, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης, Λαμάι, Φαστάκης.

Παναθηναϊκός: Λίλο, Ζαφείρης (70′ Καμαρός), Παυλάκης (35′ Κολόμπο), Καρνέσης, Προδρομίτης, Πορφυρόπουλος, Κυριόπουλος (70′ Ποπιέλα), Λιατίφης (70′ Νταμπίζας), Μπιλάλ, Καλοσκάμης, Τόρρα (41′ Βολάκης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ