ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι παίκτες της Ακαδημίας ενημερώθηκαν για τα Special Olympics

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / YOUTH LEAGUE / ΝΕΟΙ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / YOUTH LEAGUE / ΝΕΟΙ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός και Special Olympics Hellas συνεργάζονται για 2η συνεχή χρονιά, στέλνοντας το μήνυμα των ίσων ευκαιρίων σ' όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό. (video)

Στο πλαίσιο των κοινών δράσεων, ο Διευθυντής Αθλημάτων Special Olympics Hellas, Βασίλης Κασιμάτης, επισκέφτηκε το Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού, με σκοπό να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας των "ερυθρολεύκων".

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

"Ο χρόνος για τους σπουδαίους αγώνες της 24ης Μαΐου μετράει αντίστροφα. H ΠΑΕ Ολυμπιακός μαζί με τα Special Olympics Hellas διοργανώνουν, στο πλαίσιο της 18ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου Special Olympics, αγώνες στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη με την συμμετοχή ομάδων απ' όλη την Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός μαζί με τα Special Olympics Hellas για 2η συνεχή χρονιά συνεργάζονται, για να στείλουν το μήνυμα των ίσων ευκαιρίων σ' όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Στο πλαίσιο των κοινών δράσεων ο Διευθυντής Αθλημάτων Special Olympics Hellas, κ. Βασίλης Κασιμάτης, επισκέφτηκε το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού για να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας για την αποστολή τους, αλλά και για την βοήθεια που μπορεί να προσφέρουν οι νεαροί άσοι στα παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι προπονητές τους άκουσαν με μεγάλη προσοχή τον κ. Κασιμάτη να τους εξηγεί με παραδείγματα την αλήθεια και να τους παρακινεί να σταθούν δίπλα στα παιδιά που έχουν ειδικές ικανότητες, αλλά και τα ίδια θέλω μ' αυτούς.

Επίσης στους ποδοσφαιριστές μας μίλησε προπονητής Τζούντο Special Olympics, κ. Γιάννης Βιδάλης. Φυσικά τα παιδιά της Ακαδημίας θα παρακολουθήσουν και θα συμμετέχουν στους σπουδαίους αγώνες της 24ης Μαΐου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ