ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Οι παίκτες ψήφισαν τον Ντε Μπράινε ως τον καλύτερο της σεζόν στην Αγγλία

Ο Κέβιν Ντε Μπράινε πανηγυρίζει γκολ του στο Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον
Ο Κέβιν Ντε Μπράινε πανηγυρίζει γκολ του στο Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον © 2021 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών επέλεξε τον Κέβιν Ντε Μπράινε ως τον MVP της σεζόν στην Αγγλία, ένα βραβείο που κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Γι' ακόμη μία σεζόν ο Κέβιν Ντε Μπράινε ήταν καταπληκτικός. Έτσι, οι συνάδελφοι του αποφάσισαν να τον επιβραβεύσουν. Ο Βέλγος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι επελέγη απ' τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Ποδοσαιριστών (PFA) ως ο MVP της σεζόν.

Είναι ο πρώτος παίκτης που κατακτά αυτό το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετά απ' τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το 2006/07 και το 2007/08.

Ο Ντε Μπράινε έκανε 40 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει την Premier League, το Λιγκ Καπ και να φτάσει στον τελικό του Champions League.

"Το να σε ψηφίσουν οι ανταγωνιστές του, λέει πολλά. Είναι οι άνθρωποι που ξέρουν περισσότερα για το παιχνίδι και προσπαθούν να πετύχουν το καλύτερο. Αυτά μπορείς να τα δείξεις στα παιδιά του και να πεις κοίτα τι πέτυχε ο μπαμπάς όταν ήταν νεότερος" δήλωσε ο Ντε Μπράινε για τη μεγάλη του επιτυχία.

Βραβείο πήρε και ο Φόντεν

Εκτός απ' τον Ντε Μπράινε, η ομάδα ανδρών της Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε ακόμη ένα βραβείο. Ο Φιλ Φόντεν επελέγη ως ο νεαρός παίκτης της σεζόν. Ο Φόντεν τη φετινή σεζόν συμμετείχε σε 50 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Πολιτών, σκόραρε 16 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ