ΙΣΡΑΗΛ

Οι ομάδες του Ισραήλ επέτρεψαν στους ξένους παίκτες να φύγουν από τη χώρα λόγω της εμπόλεμης κατάστασης

Οι παίκτες της Μακάμπι Χάιφα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό
Οι παίκτες της Μακάμπι Χάιφα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό INTIME SPORTS

Εν μέσω της εμπόλεμης κατάστασης στην Μέση Ανατολή μετά την αιφνίδια επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, οι ποδοσφαιρικές ομάδες της χώρας επέστρεψαν στους ξένους παίκτες να φύγουν για τις χώρες τους.

Το Ισραήλ και η Λωρίδα της Γάζας βρίσκονται ξανά σε πόλεμο μετά από μια αιφνιδιαστική στρατιωτική επίθεση που εξαπέλυσε το πρωί του Σαββάτου (7/10) η παλαιστινιακή ένοπλη οργάνωση Χαμάς, η οποία εκτόξευσε χιλιάδες ρουκέτες κατά της ισραηλινής επικράτειας.

Στο πλαίσιο της εμπόλεμης κατάστασης που βρίσκεται η Μέση Ανατολή, οι ισραηλινές ομάδες, μεταξύ των οποίων κι η Μακάμπι Χάιφα, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον όμιλο του Europa League, επέτρεψαν στους ξένους παίκτες να φύγουν για τις πατρίδες τους.

Ο Ορλάντο Μοσκέρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ήδη φύγει από το Ισραήλ με προορισμό την πατρίδα του, τον Παναμά.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε ταξιδέψει την Τρίτη (3/10) στο Ισραήλ στο πλαίσιο του αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα.

Φυσικά όπως είναι λογικό, αναβάλλεται κάθε αθλητική δραστηριότητα στη χώρα δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.

Παράλληλα, η ισραηλινή ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα συζητήσει με την UEFA την Κυριακή (8/10) για το τι μέτρα θα ληφθούν ενόψει του αγώνα της εθνικής ομάδας με την Ελβετία στο Τελ Αβίβ την Πέμπτη (12/10) για τα προκριματικά του Euro 2024.

Είναι πιθανό ο αγώνας να διεξαχθεί στην Κύπρο, όπως έχει συμβεί κι άλλες φορές στο παρελθόν, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισραηλινά μέσα.

TAGS ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ