ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι "μπλαουγκράνα" απέτισαν φόρο τιμής

Οι "μπλαουγκράνα" απέτισαν φόρο τιμής

Οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα πήγαν στο Καμπ Νόου για να τιμήσουν τη μνήμη του Τίτο Βιλανόβα. Ενός λεπτού σιγή μπροστά στη φωτογραφία του.

Από το πρωί δεκάδες φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα επισκέπτονται το Καμπ Νόου για να αποχαιρετήσουν τον Τίτο Βιλανόβα.

Προσεύχονται μπροστά σε μια φωτογραφία του πρόωρα χαμένου προπονητή και γράφουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στο βιβλίο συλλυπητηρίων που έχει ανοιχθεί.

Νωρίς το μεσημέρι στο χώρο βρέθηκε σύσσωμη η πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα με επικεφαλής τον προπονητή Τατα Μαρτίνο και τον αγωνιστικό διευθυντή, Άντονι Θουμπιθαρέτα.

Οι "μπλαουγκράνα" απέτισαν φόρο τιμής

Οι τέσσερις αρχηγοί Κάρλες Πιουγιόλ, Αντρές Ινιέτσα, Τσάβι Φερνάντεθ και Βίκτορ Βαλντές και ορισμένοι άλλοι παίκτες υπέγραψαν στο βιβλίο.

Ολόκληρη η ομάδα στάθηκε μπροστά στη φωτογραφία και κράτησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προπονητή, ορισμένοι εκ των οποίων τον γνώριζαν από όταν είναι παιδιά.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και ο πρόεδρος Τζόσεπ Μαρία Μπερτομέου ακολούθησαν το παράδειγμα των ποδοσφαιριστών.

Οι "μπλαουγκράνα" απέτισαν φόρο τιμής

Το Καμπ Νόου θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι απόψε στις 23.00 ώρα Ισπανίας και θα ανοίξει ξανά αύριο το πρωί. Η Μπαρτσελόνα παίζει εκτός έδρας με τη Βιγιαρεάλ την Κυριακή (27/4).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ