MIND GAME

Οι μεταγραφές που θα βοηθήσουν τον Μεντιλίμπαρ να αλλάξει τον Ολυμπιακό

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σαμπράκος ανέλυσε στο Mind Game του SPORT24 τις μεταγραφές που θα αλλάξουν τον Ολυμπιακό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Στην εκπομπή Mind Game του SPORT24, ο Βασίλης Σαμπράκος αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού και στις επιλογές που θα αλλάξουν την ομάδα του Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν με αφετηρία τα προκριματικά για την είσοδο του στη League Phase του Champions League.

Με τη βοήθεια μία ειδικής πλατφόρμας, ο Βασίλης Σαμπράκος ανέλυσε τα δεδομένα των μεταγραφικών αποκτημάτων των ερυθρολεύκων της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου (Κάρμο, Φορτούνης, Σίλβα, Ζμαΐλοβιτς , Ρόκα, Στάνιτς), τα οποία πληρούν σε μεγάλο βαθμό τα κριτήρια και τις απαιτήσεις του Βάσκου τεχνικού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ