ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι κατακτήσεις της Κόστα Ρίκα!

RECIFE, BRAZIL - JUNE 29:  (CHINA OUT, SOUTH KOREA OUT) Costa Rica players celebrate the win after the 2014 FIFA World Cup Brazil Round of 16 match between Costa Rica and Greece at Arena Pernambuco on June 29, 2014 in Recife, Brazil.  (Photo by The Asahi Shimbun via Getty Images)
RECIFE, BRAZIL - JUNE 29: (CHINA OUT, SOUTH KOREA OUT) Costa Rica players celebrate the win after the 2014 FIFA World Cup Brazil Round of 16 match between Costa Rica and Greece at Arena Pernambuco on June 29, 2014 in Recife, Brazil. (Photo by The Asahi Shimbun via Getty Images) 2014 THE ASAHI SHIMBUN

Η Κόστα Ρίκα έχει περάσει με επιτυχία στο Μουντιάλ τα εμπόδια τεσσάρων ομάδων και μία εφημερίδα της χώρας παρουσιάζει τις νίκες των "τίκος" με ένα πρωτότυπο τρόπο.

Η εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα, έχει καταφέρει σε αυτό το Μουντιάλ να περάσει με επιτυχία διαδοχικά τα εμπόδια των αντιστοίχων της Ουρουγουάης, της Ιταλίας, της Αγγλίας και της Ελλάδας με την εφημερίδα της χώρας "Al dia" να παρουσιάζει με ένα ιδιαίτερο τρόπο τις αθλητικές κατακτήσεις των "τίκος".

Οι Κοσταρικανοί τοποθέτησαν σε σκίτσο τη σημαία της χώρας πάνω από τα κυριότερα μνημεία τον αντίστοιχων χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και του Παρθενώνα.

Η σημαία της "τρικολόρ" τοποθετήθηκε πάνω από την "Πουέρτα δε λα Σιουδαδέλα" της Ουρουγουάης, το "Μπιγκ Μπεν" της Αγγλίας, τη Πίζα της Ιταλίας και το Παρθενώνα.

Εκκρεμούν οι ανεμόμυλοι της Ολλανδίας, ενώ τα σχέδια των "τίκος" φτάνουν μέχρι και τον τελικό του "Μαρακανά" αναφέροντας: "Έτσι έχουν τα πράγματα. Τι πιστεύετε, πόσο θα μείνουμε το Σάββατο ;"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ