ΠΑΟΚ

Οι καλές και οι κακές στιγμές του Στοχ

Στοχ Μέσι

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός παρουσίασε μέσω ενός φωτογραφικού καρέ τα γεγονότα που τον στιγμάτισαν την χρονιά που μας πέρασε

Ενα ξεχωριστό τρόπο επέλεξε ο Μίροσλαβ Στοχ για να παρουσιάσει τα γεγονότα που τον στιγμάτισαν μέσα στο 2013.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ δημιούργησε στο instagram ένα φωτογραφικό καρέ το οποίο συνοδεύεται από τις ευχές του και στο οποίο απεικονίζονται διάφορες αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές στιγμές που τον σημάδεψαν είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Ανάμεσα στα γεγονότα βλέπουμε τον ξέφρενο πανηγυρισμό του μετά το εξαιρετικό τέρμα που σημείωσε στον αγώνα Σάλκε-ΠΑΟΚ, την πρώτη φορά που πάτησε στην Τούμπα, την συνάντησή του με τον Μέσι στο περιθώριο της βραβευσής του για το καλύτερο γκολ του 2012, αλλά και την αντίδρασή του έπειτα τα δύο χαμένα πέναλτι στον αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα.

Στοχ στιγμές 2013

Στοχ στιγμές 2013

Στοχ στιγμές 2013

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ