ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι Ιρλανδοί καταγγέλουν ταλαιπωρία κατά την είσοδο στην OPAP Arena

Οι φίλαθλοι της Ιρλανδίας στην OPAP Arena
Οι φίλαθλοι της Ιρλανδίας στην OPAP Arena EUROKINISSI SPORTS

Οι Ιρλανδοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στην OPAP Arena καταγγέλουν ταλαιπωρία κατά την είσοδο τους στο γήπεδο και πως περιορίστηκαν σε μια θύρα αντί για δύο με την ομοσπονδία της χώρας να τονίζει πως είναι σε επαφές με UEFA και ΕΠΟ για να δει τι συνέβη.

Η Ελλάδα πήρε τη νίκη επί της Ιρλανδίας με 2-1 για τα προκριματικά του Euro 2023 αλλά μετά το ματς υπήρξαν καταγγελίες από τους φιλοξενούμενους για ταλαιπωρία κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Όπως ανέφεραν περίμεναν αρκετή ώρα για να μπουν στην OPAP Arena ενώ αρκετοί μπήκαν αφού είχε γίνει η σέντρα ενώ τονίζουν πως στριμώχτηκαν σε μια θύρα αντί για δύο.

Η ιρλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου από την πλευρά της τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσής της για τις καταγγελίες των Ιρλανδών οπαδών, σημειώνοντας ότι είναι σε επαφή με την ΕΠΟ και την UEFA.

"Η ιρλανδική Ομοσπονδία είναι ενήμερη για τα προβλήματα των φιλάθλων μας ενώ έμπαιναν στο γήπεδο για το ματς με την Ελλάδα. Η ιρλανδική Ομοσπονδία ήρθε σε επαφή με τους αξιωματούχους της ΕΠΟ πριν τον αγώνα και υπήρξαν ενέργειες για αυτά τα θέματα. Η ιρλανδική Ομοσπονδία ξανακοιτάζει αυτά τα θέματα συζητώντας με την ΕΠΟ και την UEFA".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΟ UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ