ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι γνωστοί και οι άγνωστοι του Στραματσόνι

Οι γνωστοί και οι άγνωστοι του Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι συζητά στην ιταλική αγορά για τις μεταγραφές ενός κεντρικού χαφ και ενός επιθετικούς, εξετάζοντας και άλλες λύσεις πλην τον Λόνγκο και Νοτσερίνο. Στα υπόψη ο στράικερ της Σαντάρ, Πολ Εμποκού.

Η αναζήτηση του Αντρέα Στραματσόνι για έναν κεντρικό χαφ και για έναν επιθετικό συνεχίζεται, και παράλληλα με τις καταγεγραμμένες περιπτώσεις που εξετάζει, ο Ιταλός έχει στραφεί και σε άλλες επιλογές. Ο Στραματσόνι δέχεται διάφορες εισηγήσεις, αλλά ειδικά για τη μεσαία γραμμή, όπου χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, η εύρεση του κατάλληλου δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Για την επίθεση, ο 23χρονος επιθετικός της Ίντερ, Σαμουέλε Λόνγκο, διατηρεί τις πιθανότητες του, ωστόσο ο Στραματσόνι έχει στο μικροσκόπιο και άλλους στράικερ. Άλλωστε, ο Λόνγκο πρεσάρεται από αρκετές ομάδες της Serie B, με πρώτη τη Βιτσέντζα και η προτεραιότητα της Ίντερ είναι να τον παραχωρήσει δανεικό εντός της Ιταλίας.

Τις τελευταίες ώρες έχει έρθει στην επικαιρότητα ο Πολ Ζοσέ Εμποκού, 23 ετών, ο οποίος ανήκει στη Σαντάρ Λιέγης και αγωνίζεται στην Κιέβο με τη μορφή δανεισμού. Ο Βέλγος με ρίζες από το Ζαΐρ δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας και επιθυμεί να φύγει, με τον μάνατζερ του να τον έχει προτείνει στον Παναθηναϊκό.

Στη μεσαία γραμμή, κυριαρχεί το όνομα του Αντόνιο Νοτσερίνο, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η υπόθεση παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες και ενδέχεται να διαρκέσει χρονικά. Προκειμένου να μην εγκλωβιστεί ο Παναθηναϊκός, ο 39χρονος κόουτς συζητά και για άλλους χαφ, χωρίς να έχει καταλήξει σε κάποιον συγκεκριμένο.

Ο Στραματσόνι έχει τονίσει ότι για το δημιουργικό κομμάτι χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα προσφέρει άμεσα, αλλά η κακή πορεία της ομάδας έως τώρα στη σεζόν και το μικρό διαθέσιμο μπάτζετ, δεν επιτρέπουν να κινηθεί όπως θα ήθελε. Για αυτό και ο play maker πιθανότατα θα κλείσει τελευταίος, μήπως προκύψουν περισσότερες επιλογές προς το τέλος Ιανουαρίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ