ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι φίλοι του ΠΑΟ σχολιάζουν την κίνηση Τζίγκερ

Οι φίλοι του ΠΑΟ σχολιάζουν την κίνηση Τζίγκερ
INTIME SPORTS

Η Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων των Παναθηναϊκών και όχι μόνο. Για την 8η του ίδιου μήνα δεν χρειάζεται να πούμε πως έχει χαραχτεί πριν ακόμα φτάσει.

Η κίνηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη να ΧΑΡΙΣΕΙ το 25% των μετοχών σε Πατέρα-Βγενόπουλο τάραξε την… ήρεμη αθλητική Δευτέρα και ανέβασε την αδρεναλίνη. Το Sport24.gr έδωσε βήμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού (και όχι μόνο) ανοίγοντας τα σχόλια ώστε να «ακουστεί» η άποψη του κόσμου αλλά και οι ανησυχίες του.

Τα σχόλια που λάβαμε πάρα πολλά και για… όλα τα γούστα. Από θριαμβευτικά σε επαινετικά και από χιουμοριστικά μέχρι μηνύματα ανησυχίας.

Πολλά τα «ευχαριστώ» και «μπράβο» στον Βαρδινογιάννη!

Στο μεγαλύτερο μέρος τους, τα σχόλια «χειροκροτούσαν» την κίνηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, με τους περισσότερους να κάνουν λογο για… νέα εποχή πριν ακόμα ο Ανδρέας Βγενόπουλος χρησιμοποιήσει On air αυτή την έκφραση.

Αξιοσημείωτο είναι βέβαια το γεγονός πως η ανακοίνωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη «ανάγκασε» πολλούς να πουν κι ένα παραπάνω μπράβο στον νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και γενικότερα στην οικογένεια για την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι λίγοι αυτοί που παραδέχθηκαν την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ορισμένοι άρχισαν να σκέφτονται πως θα είναι η ζωή χωρίς την αδιαμφισβήτητη ασφάλεια που παρείχαν οι Βαρδινογιάννηδες στον Παναθηναϊκό.

Πολυμετοχικότητα… ξανά!

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως αρκετοί «ζήτησαν» μία νέα εποχή για τον Παναθηναϊκό με Βγενόπουλο, Πατέρα, Βαρδινογιάννη (!) και Γιαννακόπουλους μαζί, για ένα ακόμα μεγαλύτερο σύλλογο με ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές.

Αγωνία για το αύριο

Φυσικά από τα σχόλια δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μηνύματα επιφυλακτικότητας αλλά και ανησυχία για την επόμενη ημέρα. Όσο περνούσε η ώρα και ο ενθουσιασμός έδινε τη θέση του στην λογική αρκετοί είπαν «Ας περιμένουμε και την απάντηση, αυτό είναι το κρίσιμο τώρα - Τον ευχαριστούμε, τώρα περιμένουμε τους άλλους....» .

Από την… παρέα δεν θα μπορούν να απουσιάσουν τα σχόλια ανησυχίας. Πολλοί από τους φίλους του Παναθηναϊκού δεν πείστηκαν από την κίνηση του Βαρδινογιάννης και συνέστησαν «υπομονή» μήπως υπάρχει κάτι… πίσω από τις λέξεις.

Το μπαλάκι στους… επόμενους

Ο Βγενόπουλος με τον Πατέρα μπορεί να μην είχαν την μερίδα του λέοντος στα σχόλια αλλά σίγουρα τα λακωνικά μηνύματα που πέρασαν ήταν αντιστρόφως ανάλογης σημασίας με το μέγεθός τους. Το… μπαλάκι είναι πλέον στην απέναντι πλευρά και με τον τρόπο που σέρβιρε ο Τζίγγερ το μόνο εύκολο για τους προαναφερθέντες (Βγενόπουλο-Πατέρα) είναι να καρφώσουν την μπάλα για τη λήξη του ματς.

Οι περισσότεροι τόνισαν πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκανε αυτό που έπρεπε και ζήτησε ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Πλέον είναι στο χέρι των δύο να κάνουν την επόμενη κίνηση.

Παράταση στα διαρκείας και η ομάδα στον λαό

Εντύπωση προκάλεσε επίσης η απαίτηση πολλών φίλων του Παναθηναϊκού να δοθεί παράταση στα διαρκείας. Το τριφύλλι που ολοκλήρωσε την πώληση των καρτών με ρεκόρ όλων των εποχών στην Ελλάδα μπορεί σύμφωνα με τους οπαδούς του να το συντρίψει.

Πολλοί ζήτησαν να συνεχίσει η πώληση ώστε να φτάσει ο Παναθηναϊκός ακόμα και τα 50.000 διαρκείας. Άλλωστε γράφτηκε η άποψη πως η ομάδα δεν ανήκει σε κανέναν παρά μόνο στον λαό της…

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ