SPORTS & GOSSIP

Τα "πυρά" των ΜΜΕ κατά της Τίνι για την απόδοση του Ντε Πολ στο γήπεδο οδήγησαν το ζευγάρι σε χωρισμό

Ο Ντε Πολ με την Τίνι
Ο Ντε Πολ με την Τίνι INSTAGRAM / @TINISTOESSEL

Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ έδωσε λεπτομέρειες για τους τελευταίους μήνες της σχέσης του με την Τίνι και μίλησε για την πίεση και τις κατηγορίες που δεχόταν η πρώην σύντροφός του, εξαιτίας της απόδοσής του.

Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ και η επί χρόνια σύντροφός του, Τίνι, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους τους τελευταίους μήνες. Το ζευγάρι διαβεβαίωσε πως δεν κρυβόταν τρίτο πρόσωπο πίσω από αυτή τους την απόφαση. Τα φορτωμένα επαγγελματικά τους προγράμματα δεν τους άφηναν άλλα περιθώρια.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "ESPN" μίλησε για τους τελευταίους μήνες της σχέσης τους, οι οποίοι ήταν απίστευτα δύσκολοι για την Τίνι.

Η πρώην σύντροφός του δεχόταν συνεχώς πυρά κατηγοριών για την κακή απόδοση του ποδοσφαιριστή στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα τα σχόλια αυτά εντάθηκαν στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όλα αυτά προκαλούσαν μία μη βιώσιμη πίεση των μέσων ενημέρωσης που έπρεπε να αντιμετωπίσει η τραγουδίστρια.

Παρά τα σχόλια, τις κατηγορίες και τις επικρίσεις η Τίνι ήταν πάντα στο πλευρό του, σε κάθε παιχνίδι του ήταν παρούσα στις κερκίδες του γηπέδου.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ