ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Αστέρα

Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Αστέρα
INTIME SPORTS

Μπορεί να έχουν ήδη αποκτηθεί πέντε ποδοσφαιριστές αλλά το μεταγραφικό σαφάρι συνεχίζεται στον Αστέρα. Δείτε σε ποιες θέσεις θα δοθεί το βάρος της περαιτέρω ενίσχυσης. Τι γίνεται με τους Μπαράλες και Λούι.

Ο Ελίνι Δημούτσος έγινε το πρωί του Σαββάτου (20/6) το πέμπτο μεταγραφικό χτύπημα του Αστέρα στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, μετά τους Γιάννου, Φούντα, Χαμντανί και Ντουντού. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας, όχι μόνο δεν βάζουν φρένο στην ενίσχυση της αλλά συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την αναζήτηση των παικτών που θα ενταχθούν στο ρόστερ της σεζόν 2015-2016.

Το βάρος στο επόμενο διάστημα θα πέσει σε θέσεις που έχουν να κάνουν με τη δημιουργία και την ανάπτυξη της ομάδας. Το βασικό 10άρι της περσινής σεζόν, ο Μαρτίν Ρόλε, επέστρεψε στην Αρσεναλ Σαραντί καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του. Το ποσό που ζήτησαν οι Αργεντίνοι για να παραμείνει στην Τρίπολη ο παίκτης θεωρήθηκε υπερβολικό, έτσι οι Αρκάδες είναι σε αναζήτηση του νέου "μαέστρου" της ομάδας.

Παράλληλα υπάρχει και σκανάρισμα της αγοράς για ένα δεξιό εξτρέμ και έναν αριστερό, οι οποίοι θα εξυπηρετούν το 4-2-3-1 που παίζει συνήθως ο Στάικος Βεργέτης. Το θετικό στη φετινή αναζήτηση των υπευθύνων έχει να κάνει με τον χρόνο ο οποίος δεν πιέζει όπως τις άλλες χρονιές τον Αστέρα. Θυμίζουμε ότι στις 6/7 γίνεται η πρώτη συγκέντρωση, 12-24/7 το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία και στα τέλη Αυγούστου το πρώτο επίσημο ματς.

Όσον αφορά τους Χερόνιμο Μπαράλες και Μπράιαν Λούι, θα πουληθούν μόνο σε περίπτωση που φτάσουν προτάσεις στην Τρίπολη οι οποίες και θα ικανοποιούν πλήρως τον Αστέρα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε οι κιτρινομπλέ θα αναζητήσουν- όπως είναι αναμενόμενο- έναν κεντρικό επιθετικό και ένα δεξί μπακ.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ