ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Ελβετοί δώρισαν σοκολάτες στους Βορειοιρλανδούς για την ισοπαλία με την Ιταλία

Ο Μουράτ Γιακίν σε προπόνηση της εθνικής Ελβετίας ενόψει αναμέτρησης με την Ιταλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ | 11 Νοεμβρίου 2021
Ο Μουράτ Γιακίν σε προπόνηση της εθνικής Ελβετίας ενόψει αναμέτρησης με την Ιταλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ | 11 Νοεμβρίου 2021 @2013 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Η Ελβετία πήρε απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου αφήνοντας την Ιταλία να παλεύει στα μπαράζ και δεν ξέχασε την συμβολή της Βόρειας Ιρλανδίας, με τον Μουράτ Γιακίν να πακετάρει σοκολάτες και να τις προσφέρει ως δώρο.

Η έκτη σερί πρόκριση της Ελβετίας σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου ήρθε με έναν δραματικό τρόπο, με τους Ελβετούς να μένουν αρχικά όρθιοι στο "Ολίμπικο" με το 1-1 με την Ιταλία (έχασε πέναλτι στο 90' ο Ζορζίνιο) και κατόπιν να ισοπεδώνουν με 4-0 την Βουλγαρία και να προσπερνούν την σκουάντρα ατζούρα την τελευταία αγωνιστική.

Το αποτέλεσμα που έπαιξε πάντως καθοριστικό ρόλο στο να γίνει η ανατροπή δεδομένων στον όμιλο ήταν το 0-0 της πρωταθλήτριας Ευρώπης στην έδρα της -αδιάφορης βαθμολογικά- Βόρειας Ιρλανδίας, με την Ελβετία να εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς τους Βορειοιρλανδούς με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο.

Αυτός ήταν να στείλουν ως δώρο ένα τεράστιο κουτί γεμάτο σοκολάτες, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να ανεβάζει ένα video που δείχνει τον ομοσπονδιακό προπονητή, Μουράτ Γιακίν, να φτιάχνει το... γλυκό δέμα.

"93 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ από την εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλίας, εδώ είναι 9,3 κιλά σοκολάτας για την Βόρεια Ιρλανδία", αναφέρει μεταξύ άλλων στο εν λόγω video ο Γιακίν

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ