ΑΕΚ

Οι δυο και οι άλλοι για ΑΕΚ

Οι δυο και οι άλλοι για ΑΕΚ
Μιλοβάνοβιτς Μπάγεβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά το "ναυάγιο" με τον Φιλίπ Μοντανιέρ, η ΑΕΚ ψάχνεται σε περιπτώσεις υποψήφιων προπονητών με τον Τόρστεν Φινκ και Ροδόλφο Αρουαμπαρένα να χάνουν έδαφος. Ποιες οι δύο δύσκολες περιπτώσεις.

Η ΑΕΚ επέστρεψε ακριβώς στο ίδιο σημείο που βρισκόταν πριν από περίπου έναν μήνα. Όταν δηλαδή προσπαθούσε να προκρίνει εκλεκτό για τον πάγκο της, προκειμένου να ξεκινήσει τις συζητήσεις για συμφωνία. Μόνο που αυτή την φορά, υπάρχει και ο χρόνος που πιέζει ασφυκτικά, καθώς σε περίπου 20 μέρες, θα πρέπει να ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ.

Από την πρώτη στιγμή που οριστικοποιήθηκε το ναυάγιο με τον Μοντανιέ, στην Ένωση άνοιξαν και πάλι τον φάκελο των άλλων δυο υποψηφίων, τους οποίους είχε κερδίσει (αρχικά) στην «κούρσα» ο Γάλλος τεχνικός. Η ΑΕΚ εξέτασε και πάλι τόσο την περίπτωση του Αρουαμπαρένα, όσο και αυτή του Φινκ.

Όμως φαίνεται πως και οι δυο, ενώ αρχικά είχαν βγει ξανά στο προσκήνιο, φαίνεται πως και πάλι χάνουν έδαφος. Για τους ίδιους λόγους, που δεν είχαν προτιμηθεί έναντι του Μοντανιέ. Ο Φινκ δεν είναι ελεύθερος και αν η ΑΕΚ αποφασίσει να κυνηγήσει την περίπτωση του, θα χρειαστεί να ρισκάρει ξοδεύοντας χρόνο. Και πλέον χρόνος δεν υπάρχει. Όσο για τον Αρουαμπαρένα, εξακολουθεί να υπάρχει μια ισχυρή τάση μέσα στην ΑΕΚ, που έχει ενστάσεις και επιφυλάξεις για την περίπτωση του.

Με λίγα λόγια, την δεδομένη χρονική στιγμή και με ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα ανατροπών, στην ΑΕΚ φαίνεται πως εξετάζουν πιο ζωηρά, καινούργια ονόματα προπονητών. Περιπτώσεις που ήδη υπήρχαν στην λίστα, όπως ο Κλοντ Πιέλ ή ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, που όμως έχουν υψηλό κασέ και είναι δύσκολες. Ή περιπτώσεις όπως ο Βίκτορ Σάντσεθ ή ακόμα και ονόματα από την γερμανική αγορά.

Το μόνο δεδομένο είναι πως η ΑΕΚ πλέον βιάζεται. Και βιάζεται πολύ. Η επιλογή του ονόματος που θα προκριθεί θα γίνει άμεσα, γι αυτό και όλα είναι ανοικτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ