ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Οι δοκιμές συνεχίζονται

Οι δοκιμές συνεχίζονται

Δυο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες της Τσέλσι δοκιμάζονται στον Πλατανιά και θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Γιάννη Χριστόπουλου.

Την ώρα που ο Πλατανιάς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση Έλληνα ποδοσφαιριστή όπως τόνισε και ο νέος του πρόεδρος Μανώλης Μαθουλάκης την Κυριακή στον σύλλογο της ομάδας των Χανίων δοκιμάζονται από την Δευτέρα και δυο ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τις ακαδημίες της Τσέλσι.

Οι δυο 20χρονοι παίκτες θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Χριστόπουλου και αν πείσουν θα αποκτηθούν από την ομάδα του Πλατανιά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές περνούν από το «μικροσκόπιο» τουΓιάννη Χριστόπουλουκαθώς από σήμερα πραγματοποιούν προπονήσεις με την ομάδα του Πλατανιά Χανίων.

Πρόκειται για τους ΒρετανούςWalter Capango Figueira(γεννηθείς στις 17/3/1995) καιNortei Nortey(γεννηθείς στις 29/10/1994), που προέρχονται από τις Ακαδημίες της Τσέλσι και οι οποίοι δοκιμάζονται στη Χανιώτικη ομάδα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε δύο προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) στο Μάλεμε, οι οποίες διεξήχθησαν χωρίς προβλήματα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι, στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ο Τέτε. Δύο προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) προβλέπονται και αύριο, Τρίτη".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ