ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακός Βόλου-Ραντ

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακός Βόλου-Ραντ
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι είπαν για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ραντ οι Γκράθια, Μητρόπουλος, Άλβαρες, Μόνχε και Πέτροβιτς.

Το 1-1 του Πανθεσσαλικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ραντ έδωσε την πρόκριση στους Βολιώτες που ονειρεύονται πλέι-οφ. Οι ερυθρόλευκοι πρωταγωνιστές εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι φυσικά μετά το τέλος του ματς, ενώ έδειξαν πίστη ότι θα υπάρχει και συνέχεια.

Από την μεριά του ο τεχνικός των Σέρβων απέδωσε την ήττα στην διαιτησία τονίζοντας πως είναι κρίμα να αποκλειστεί η ομάδα του εξαιτίας των λαθών του ρέφερι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και του προπονητή της Ραντ:

Χάβι Γκράθια:

"Η ομάδα ήταν πολύ αγχωμένη. Η Ραντ διαθέτει ένα καλό σύνολο παρόλο που έχει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές και έχει καλή κυκλοφορία. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και κοιτάμε τη συνέχεια για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Ο πρώτος αγώνας μας έδωσε την πρόκριση στο Βελιγράδι"

Όσο για τον επόμενο αντίπαλο, την Ντίφερνταζ; " Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για την αντίπαλο μας. Έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση"

Παύλος Μητρόπουλος:

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καλά, αλλά στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοσή μας και πήραμε μια δίκαιη πρόκριση. Το πρώτο παιχνίδι ήταν το κλειδί. Η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Είμαστε στα μέσα Ιουλίου και είμαστε κουρασμένοι"

Λεάντρο Άλβαρες:

" Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την πρόκριση. Ήταν πολύ σημαντικό για τον κόσμο μας που προκριθήκαμε. Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι καθώς η Ραντ είναι καλή ομάδα.

Μετά την κόκκινη κάρτα του Σανκαρέ ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Ευτυχώς κάναμε καλή δουλειά στο τέλος. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος και από την ομάδα, γιατί γίνεται καλή δουλειά. Κοιτάζουμε μπροστά"

Βιθέντε Μόνχε:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έστω και δύσκολα, πήραμε την πρόκριση. Χαρήκαμε πολύ και για τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε και μας βοήθησε να πετύχουμε τον στόχο μας. Θα υπάρξει και συνέχεια, αφού μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα"

Σλάβκο Πέτροβιτς:

"Το γκολ της Ραντ ακυρώθηκα λανθασμένα. Έπρεπε να μετρήσει. Στο πέναλτι του Ολυμπιακού, ο Ντανίλοβιτς έπιασε κανονικά την μπάλα. Είναι κρίμα να λέμε αντίο εξαιτίας αυτών των λαθών.

Είμαστε μικρή ομάδα, αλλά αποδείξαμε πόσο θέλαμε την πρόκριση. Ημασταν εξαιρετική στην τακτική, ενώ βγάλαμε και καρδιά στο γήπεδο"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ