STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι αριθμοί της 28ης αγωνιστικής

Οι αριθμοί της 28ης αγωνιστικής
ομαδικη πανηγυρικο γκαλετι

Οι "αιώνιες" επιθέσεις που βγάζουν "φωτιές" και οι πρωταγωνιστές Γκαλέτι και Σαλπιγγίδης

Οι "ερυθρόλευκοι" έφυγαν νικητές και από την Λιβαδειά με το όγδοο τρίποντο εκτός έδρας(σ.σ έχουν ακόμη τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες) και διατήρησαν την καλή παράδοση που έχουν στην Λιβαδειά, μετρώντας συνολικά πλέον πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.
Όπως και πέρυσι, ο Γκαλέτι σκόραρε ξανά στην έδρα του Λεβαδειακού και ενώ πριν από δύο χρόνια είχε ηττηθεί με 2-3. Ο Αργεντινός έφτασε τα 13 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.Οι Πειραιώτες διατηρούν την καλύτερη άμυνα στην Σούπερ Λίγκα με 13 γκολ παθητικό ενώ έχουν και την καλύτερη επίθεση μαζί με τον Παναθηναϊκό με 48 γκολ.

Ο Ντάρμπισιρ εξάλλου σκόραρε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, διάστημα στο οποίο έχει σημειώσει τέσσερα γκολ. Ο Λεβαδειακός παρά την ήττα που ήταν η τρίτη στην έδρα του(σ.σ έχει επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες ακόμη) έχει συγκεντρώσει σαφώς περισσότερους βαθμούς στο γήπεδο του στην προσπάθεια για να παραμείνει στην κατηγορία.

Πρωταγωνιστής ο Σαλπιγγίδης

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού καθώς σκόραρε για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική και έφτασε τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα, όντας το πρώτο "κανόνι" των "πρασίνων".

Απέναντι στην Ξάνθη το "τριφύλλι" πέτυχε την ένατη εντός έδρας νίκη του και ενώ ακόμη έχει τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Με 48 γκολ η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε έχει την καλύτερη επίθεση μαζί με τον Ολυμπιακό ενώ με 17 γκολ παθητικό την τρίτη καλύτερη άμυνα.

Οι Θρακιώτες από την άλλη πλευρά γνώρισαν την έκτη ήττα τους εκτός έδρας όπου ακόμη έχουν τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες.

"Εξάρες" στην Τρίπολη

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία με την έκτη εκτός έδρας νίκη του στην Τρίπολη(σ.σ έχει ακόμη πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες) και παραμένει στη δεύτερη θέση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 14 γκολ παθητικό ενώ στην επίθεση βρίσκει λύσεις από πολλούς παίκτες με τον Αναστασάκο και τον Κονσεϊσάο να σκοράρουν αυτή την φορά. Ο πρώτος μάλιστα είχε σκοράρει και στο 1-1 του πρώτου γύρου στην Τούμπα.

Ο Αστέρας γνώρισε την τέταρτη εντός έδρας ήττα του και ενώ ακόμη έχει πέντε ισοπαλίες και πέντε νίκες.

"Μπλόκο" στην Κομοτηνή

Ο Πανθρακικός έβαλε τέλος στο σερί των έξι συνεχόμενων νικών που μετρούσε η ΑΕΚ στην Κομοτηνή με αποτέλεσμα η "Ενωση" να χάσει έδαφος για τη δεύτερη θέση. Αυτή ήταν η δέκατη ισοπαλία των "κιτρινόμαυρων" εκτός έδρας όπου ακόμη έχουν τρεις νίκες και μία ήττα.

Ο Μπλάνκο πάντως βρήκε ξανά δίχτυα και με 14 γκολ οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ. Ο Πανθρακικός εντός έδρας έχει ως απολογισμό πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες ενώ ο Ματάις πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Χάνει έδαφος η ΑΕΛ

Η Λάρισα μπορεί να έσπασε φέτος το ρεκόρ που είχε με 13 αγώνες χωρίς ήττα αλλά στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της έχει μόνο μία νίκη.Για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της έμεινε στο 0-0 με την έβδομη ισοπαλία στο "Αλκαζάρ" όπου ακόμη έχει έξι νίκες και δύο ήττες.

Ο Πανιώνιος από την άλλη πλευρά για όγδοο αγώνα αγνοεί τη νίκη μιάς και η τελευταία ήταν την 1η Φεβρουαρίου με το 3-0 επί του Πανθρακικού. Πάντως εκτός έδρας απέσπασε τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία του μετά το 1-1 με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά. Μάλιστα στην άμυνα για πρώτη φορά μετά από τις 14 Φεβρουαρίου στο ματς με τον Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη δεν δέχτηκε γκολ.

Η παράδοση του Άρη


Την καλή παράδοση που έχει με αντίπαλο τον ΟΦΗ συνέχισε ο Άρης. Οι "κίτρινοι" όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου νίκησαν τους Κρητικούς και μάλιστα για πρώτη φορά σημείωσαν τέσσερα γκολ, βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους στην επίθεση. Αυτή ήταν η έβδομη εντός έδρας νίκη για τους "κίτρινους" που έχουν ακόμη πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.

Οι Κρητικοί από την άλλη πλευρά με τα τέσσερα γκολ που δέχτηκαν έφτασαν τα 47 παθητικό και μαζί με τον Θρασύβουλο έχουν την χειρότερη άμυνα. Εκτός έδρας έχουν πάντως καλύτερες επιδόσεις απ΄ότι στην έδρα τους με τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες.

Επιστροφή στα γκολ και βαθμός


Ο Ηρακλής επέστρεψε στα γκολ με το 1-1 κόντρα στον Θρασύβουλο μετά από δύο "άσφαιρα" 90λεπτα και πήρε τον βαθμό με τον οποίο εξασφαλίστηκε και μαθηματικά. Με 19 γκολ έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην Σούπερ Λίγκα.Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πάντως δεν κατάφερε να νικήσει φέτος τον νεοφώτιστο Θρασύβουλο καθώς και στον πρώτο αγώνα στο "Καυτανζόγλειο" το σκορ ήταν 1-1.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι ο "Γηραιός" εκτός έδρας έχει συγκεντρώσει όσους βαθμούς και στην έδρα του(15). Ο Θρασύβουλος εντός έδρας έχει μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και εννέα ήττες και πήρε το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα μετά από οκτώ ήττες.

Αήττητος στην Κρήτη

Ο Πανσερραϊκός δεν πήρε το αποτέλεσμα που θα ήθελε αλλά μετά το 0-0 και με τον ΟΦΗ στο "Παγκρήτιο" έμεινε αήττητος στην Κρήτη. Παρότι σημείωσε δύο γκολ, διατηρεί την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με 18 τέρματα.

Ο Εργοτέλης εντός έδρας συνέχισε να χάνει βαθμούς καθώς έχει ως απολογισμό τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες, παρότι έχει νικήσει στο "Παγκρήτιο" τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό.














































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ