ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Οι απαγωγείς του Πουλίδο ήρθαν σε επαφή με την οικογένειά του"

"Οι απαγωγείς του Πουλίδο ήρθαν σε επαφή με την οικογένειά του"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δημοσίευμα μεξικανικής ιστοσελίδας αποκαλύπτει πως μετά από πολλές ώρες αναμονής, η οικογένεια του Άλαν Πουλίδο είχε επικοινωνία με τους απαγωγείς του άσου του Ολυμπιακού που ζήτησαν λύτρα για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ο Άλαν Πουλίδο είχει πέσει θύμα απαγωγής από τα ξημερώματα της Κυριακής και ένα δημοσίευμα από την μεξικανική ιστοσελίδα "Impacto" έδωσε νέες διαστάσεις στο θέμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εν λόγω μέσου (το οποίο επικαλείται την πληροφόρησή του από πηγές κοντά στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή) οι απαγωγείς του διεθνούς Μεξικανού φορ έκαναν τελικά την εμφάνισή τους, καθώς ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με την οικογένεια του Πουλίδο, απαιτώντας λύτρα ώστε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Το ίδιο μέσο ανέφερε πως δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες πλην της συγκεκριμένης εξέλιξης, με τον Εισαγγελεά Ισμαέλ Κιντανίγια Ακόστα που συνεργάζεται με την ομοσπονδιακή αστυνομία για τον εντοπισμό του να αναμένει νέο τηλεφώνημα από τους απαγωγείς, ώστε να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για να αφεθεί ελεύθερος ο Πουλίδο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, μέσα από τη διαπραγμάτευση η απελευθέρωση του Μεξικανού επιθετικού αναμενόταν σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Οπως κι έγινε δηλαδή, καθώς το πρωί της Δευτέρας (30/5) ο 25χρονος άσος αφέθηκε ελεύθερος.

Photo Credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ