ΠΑΟΚ

Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Δώνης

Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Δώνης
INTIME SPORTS

Πως προετοιμάζει το πλάνο για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΣ ο Γιώργος Δώνης.

Ο Γιώργος Δώνης έχει καταστήσει σαφές ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι αδιάφορος στα παιχνίδια της κανονικής πρωταθλήματος που απομένουν, αφού υπάρχει ο στόχος του +4 στα πλέι οφ.

Ετσι, ο προπονητής του "Δικεφάλου" δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που, ίσως, αλλοιώσουν την εικόνα της ομάδας.

Στο μυαλό του Δώνη, πάντως, υπάρχουν κάποια ερωτηματικά. Ενα από αυτά είναι αν θα χρησιμοποιήσει τον Ιτάνζ γιατί την Παρασκευή (19/4) τον ξεκούρασε ή θα δώσει και άλλη ευκαιρία στον Γλύκο.

Από εκεί και πέρα, αντί του Σίλντενφελντ αναμένεται να αγωνιστεί ο Κουμάλο και την αμυντική γραμμή θα συμπληρώσουν, πιθανότατα, ο Λίνο, ο Κατσουράνης και ο Κωνσταντινίδης.

Λάζαρ και Κάτσε θα πάρουν θέση ως κεντρικά χαφ, ενώ το δεύτερο ερωτηματικό έχει να κάνει με αν θα βάλει τον Καμαρά αριστερά και τον Φωτάκη δεξια ή αν θα επιλέξει τον Ρομπέρ για τα αριστερά και τον Καμαρά για δεξιά.

Rotation, μάλλον, θα υπάρξει και στους σέντερ φορ, με δεδομένο ότι ο Κλάους κατέβασε ρυθμούς την Παρασκευή (19/4) και μάλλον Σαλπιγγίδης, Λόρενς θα παίξουν στην γραμμή κρούσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ