VIRAL

Οι 10 Έλληνες αθλητές με τους περισσότερους followers στο Instagram

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο Μίδας των social media με 13,3 εκατομμύρια followers στο Instagram, όμως ποιοι φιγουράρουν μαζί του στο Top-10 των Ελλήνων αθλητών με τους περισσότερους "πιστούς" στην πλατφόρμα; Το SPORT24 σάς τους παρουσιάζει.

Το Instagram αποτελεί τα τελευταία χρόνια την αγαπημένη πλατφόρμα δισεκατομμύρια ανθρώπων ανά τον κόσμο και ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο έχει αναπτυχθεί σε μία παντοδύναμη πλατφόρμα για brands, publishers, διασημότητες και κοινότητες.

Όπως είναι λογικό είναι κι ένα από τα αγαπημένα "εργαλεία" των αθλητών, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να αλληλοεπιδρούν με τους φαν τους, να εξωτερικεύουν τα αισθήματά τους και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους μαζί τους.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Instagram πλέον λειτουργεί και ως προωθητικό μέσο, όπου οι αθλητές μπορούν να κλείνουν μεγάλες χορηγίες, διαφημίζοντας διάφορα brands. Αυτό ωστόσο, που κάνει έναν λογαριασμό να έχει δύναμη και απήχηση δεν είναι άλλο από τον αριθμό των followers που έχει.

Το SPORT24 συγκέντρωσε τους 10 Έλληνες αθλητές με τους περισσότερους followers στο Instagram και σας τους παρουσιάζει.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη λίστα είναι πως στις πρώτες έξι θέσεις βρίσκονται τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, ενώ στη 10άδα υπάρχει μόλις μία γυναίκα αθλήτρια, κι αυτή είναι η Μαρία Σάκκαρη.

Top-10 Έλληνες Αθλητές με τους περισσότερους followers στο Instagram

1. Γιάννης Αντετοκούνμπο (13,6 εκατ. followers)

2. Στέφανος Τσιτσιπάς (1,7 εκατ. followers)

3. Κώστας Τσιμίκας (1,3 εκατ. followers)

4. Θανάσης Αντετοκούνμπο (1,3 εκατ. followers)

5. Κώστας Αντετοκούνμπο (1,1 εκατ. followers)

6. Άλεξ Αντετοκούνμπο (827.000 followers)

7. Δημήτρης Πέλκας (570.000 followers)

8. Κώστας Μανωλάς (525.000 followers)

9. Σωκράτης Παπασταθόπουλος (484.000 followers)

10. Μαρία Σάκκαρη (370.000 followers)

TAGS VIRAL ΕΛΛΑΔΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΛΕΞ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ