Ογκουνσότο: “Είμαι χαρούμενος στον ΟΦΗ”

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο, μίλησε για την απόφασή του να πάρει μεταγραφή στον ΟΦΗ και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ
Ο Ογκουνσότο, μεταξύ άλλων δήλωσε πολύ χαρούμενος που είναι κάτοικος Κρήτης και αγωνίζεται στον ΟΦΗ παρότι είχε προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λιγκ, αναφέρθηκε στην σχέση του με τους φιλάθλους, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Καραγεωργίου.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Πάτρικ Ογκουνσότο στον “Athletic Radio 104,2 “:
Για τη νίκη επί του Θρασύβουλου: ”
Πήγαμε στην Φυλή και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Μετά τη νίκη με τον Ιωνικό, καταλάβαμε όλα τα παιδιά ότι αυτό το παιχνίδι έπρεπε να το κερδίσουμε. Όταν πήγαμε στην Αθήνα, όλα τα παιδιά μιλούσαμε μεταξύ μας και λέγαμε ότι θα κερδίσουμε. Όλα τα παιδιά γνωρίζουν ότι έχουμε 4 παιχνίδια μέχρι το τέλος και πρέπει να τα κερδίσουμε“.
Για τα αποτελέσματα εκτός έδρας: ”
Όταν λένε στο Ηράκλειο ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε εκτός έδρας, είναι δυνατόν να μην έχουμε άγχος; Έχουμε άγχος αλλά θέλουμε να κερδίσουμε. Στον Βόλο, αν ήταν ο κόσμος του ΟΦΗ δεν θα γινόταν ποτέ το δεύτερο ημίχρονο. Ο διαιτητής απέβαλε τον Κατσικογιάννη, πετύχαμε ένα γκολ που μας το ακύρωσε, δεν μας έδωσε ένα καθαρό πέναλτι. Δεχτήκαμε δύο γκολ μέχρι το 20΄ αλλά μετά ο διαιτητής δεν μας άφησε να παίξουμε“.
Για την πίστη του στον Θεό: ”
Πάντα κάνω τον σταυρό μου για να με βοηθήσει ο Θεός. Πηγαίνω στην εκκλησία για να είναι δίπλα μου ο Θεός γιατί η δουλειά του ποδοσφαιριστή είναι πολύ δύσκολη και χρειαζόμαστε την βοήθεια του. Κάθε Κυριακή, θα προσευχηθώ πάντα στον Θεό για να με βοηθήσει και να έχω την υγεία μου“.
Για το που θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο: ”
Είναι νωρίς για να πω ακόμα τι θα κάνω του χρόνου. Ο κόσμος του ΟΦΗ με αγαπάει πολύ και εγώ τον αγαπάω αρκετά. Είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω τώρα στην ερώτηση που θα παίζω του χρόνου. Αυτό που με νοιάζει τώρα είναι να επιστρέψει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Όλοι μέσα στην ομάδα ότι η ομάδα θα πάει στην Σούπερ Λίγκα“.
Για την απόφαση του να πάρει μεταγραφή στον ΟΦΗ: ”
Είχα πολλές ομάδες που με ήθελαν τον Ιανουάριο. Τρεις ήταν από την Σούπερ Λίγκα, μια από το εξωτερικό όμως εγώ αποφάσισα να πάω στον ΟΦΗ γιατί τον αγαπάω. Εγώ είμαι από την Κρήτη και αγαπάω το νησί. Όπως είχα βοηθήσει τον Εργοτέλη πριν από δύο χρόνια όταν επέστρεψα από το Βέλγιο έτσι και τώρα ήθελα να έρθω στον ΟΦΗ για να τον βοηθήσω. Ήρθα στον ΟΦΗ γιατί θέλω να τον βοηθήσω. Αγαπάω τον κόσμο του ΟΦΗ και μου δείχνει και αυτός την αγάπη του“.
Για την φιλία του με τον Μάρκο Κλουβιδάκη: «
Όλη η ζωή μου είναι ο Μάρκος Κλουβιδάκης. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην Κρήτη. Θα είμαστε πάντα μαζί. Με έχει βοηθήσει πολύ και όταν εγώ έχω κάτι και πονάω, πονάει και αυτός. Με αγαπάει πολύ και από τότε που ήμουν στον Εργοτέλη μαζί με τον Κοσποντίνοφ και τον Σιλά, ήμουν και εγώ δίπλα του. Όταν πήρα μεταγραφή για την Βέστερλο, όλοι έλεγαν τι θα πάει να κάνει ο Πάτρικ στο Βέλγιο και δεν μπορεί να παίξει. Μόνο ο Μάρκος μου είπε, ότι με πιστεύει και να πάω στο Βέλγιο γιατί θα παίξω καλή μπάλα».
Για τον Εργοτέλη: ”
Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Εργοτέλης έμεινε στην Σούπερ Λίγκα. Έχω παίξει στην ομάδα 7 χρόνια και δεν το ξεχνάω αυτό. Πριν δύο χρόνια, όταν ήμουν στο Βέλγιο έβλεπα πάντα όλους τους αγώνες του Εργοτέλη και όταν μου ζητήθηκε να γυρίσω για να βοηθήσω την ομάδα, απάντησα ναι για να μείνει στην Σούπερ Λίγκα.
Μια ημέρα πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα ήμουν στην προπόνηση και μιλούσα συνέχεια με τα παιδιά. Στο παιχνίδι πήγα στα αποδυτήρια και μιλούσα μαζί τους και ήμουν πολύ χαρούμενος που κέρδισε ο Εργοτέλης. Η Κρήτη έχει δύο ομάδες και είναι πολύ καλό να είναι στην Σούπερ Λίγκα. Πέρασαν έξι μήνες χωρίς να παίζω και έφυγα γιατί ήθελα να παίζω. Ξέρω ποιος είμαι και το λέω πάντα αυτό το πράγμα“.
Για την σχέση του με τον κόσμο του ΟΦΗ: ”
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθε ο κόσμος στην Φυλή. Όλοι οι παίκτες ακούγαμε κατά την διάρκεια του αγώνα τους φιλάθλους να φωνάζουν για εμάς και εμείς θέλαμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να τους ευχαριστήσουμε. Ο κόσμος του ΟΦΗ ήταν ένας από τους τρεις σημαντικούς λόγους που ήρθα στον ΟΦΗ.
Ξέρω ότι με αγαπάει όμως και εμένα μου φέρεται πολύ όμορφα και γνωρίζω ότι έχουμε μια διαφορετική σχέση. Eδώ θέλω να πω ότι για εμένα είναι πολύ σημαντικό ότι στο παιχνίδι του Εργοτέλη με τον ΠΑΣ ήταν φίλαθλοι του ΟΦΗ που πήγαν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν τον Εργοτέλη. Η Κρήτη μας, χρειάζεται να έχει δύο ομάδες στην Σούπερ Λίγκα“.
Για το Νίκο Τζώρτζογλου:
Ο Νίκος Τζώρτζογλου βοήθησε πολύ για να γίνει η μεταγραφή. Την τελευταία μέρα έκανε αυτός την δουλειά. Όταν είμαι πάντα με το Νίκο μέσα στο αυτοκίνητο πρέπει να ακούμε μόνο Κρητικά και τραγούδια με λύρᨔ.
Για το Νίκο Καραγεωργίου: ”
Είναι πολύ καλός προπονητής. Κάνει την δουλειά του αρκετά καλά και αυτό είναι σημαντικό. Έχει βοηθήσει τον Εργοτέλη. Όπως οι παίκτες βοηθούν μέσα στο γήπεδο, έτσι και ο Νίκος Καραγεωργίου βοηθάει την ομάδα. Είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και τόσα χρόνια την έχει βοηθήσει αρκετά“.
Αποχώρησε ο Νατσούρας
Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, μετά το ρεπό της Τρίτης, οι παίκτες του ΟΦΗ επέστρεψαν την Τετάρτη το πρωί στις προπονήσεις και άρχισαν έτσι την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και ασκήσεις με μπάλα Ο Νίκος Γκουλής είδε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, να αποχωρεί ο Αντώνης Νατσούρας λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο με αποτέλεσμα να μην συμμετέχει στο προπονητικό δίτερμα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ακότο ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Επίσης, απουσίασαν οι Κασμερίδης, Γεωργίου λόγω των υποχρεώσεων που έχουν στο στρατό. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει απόγευμα (16.00), ενώ νωρίτερα (12μ.) ο Νίκος Γκουλής θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
Απολαύστε ζωντανά τη Β’ Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε τη Δευτέρα 26/04 την αναμέτρηση Ηλιούπολη-Ρόδος.