ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όγιος:"Θα είμαστε έτοιμοι"

Όγιος:"Θα είμαστε έτοιμοι"
ΟΓΙΟΣ

Στην Νόρτσια της Ιταλίας βρίσκεται από τη Δευτέρα(16/7) η αποστολή του Ατρόμητου όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι Περιστεριώτες αναχώρησαν νωρίς το πρωί και ο προπονητής της ομάδας, Γκιγιέρμο Όγιος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, είπε:
" Πηγαίνουμε στην Ιταλία για να δημιουργήσουμε το νέο Ατρόμητο. Θα δουλέψουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα θέσουμε τις βάσεις έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αυτό που θέλουμε είναι να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα, καθώς θα συμβιώσουμε για είκοσι μέρες και να γίνουμε μια οικογένεια".

Η αποστολή που βρήκε πολύ καλές καιρικές συνθήκες(26 βαθμούς Κελσίου), έφθασε στη Νόρτσια, αεροπορικώς μέσω Ρώμης. Εκεί την υποδέχθηκε ο team manager Γιάννης Αγγελόπουλος για να τη μεταφέρει με το πούλμαν της ομάδας μέχρι τον προορισμό της.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπόνηση στις 18.30 ώρα Ιταλίας έπειτα από ξεκούραση τριών περίπου ωρών για τους παίκτες της ομάδας.

Ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε συγγενικό πρόσωπο του Δημήτρη Ιωάννου, υποχρέωσε τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να μην ταξιδέψει σήμερα μαζί με την ομάδα.

Ωστόσο ο παίκτης θα αναχωρήσει για την Ιταλία αύριο το πρωί και θα ενσωματωθεί κανονικά μαζί με την ομάδα.








TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ