ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όγιος:"Παίζουμε επιθετικά"

Όγιος:"Παίζουμε επιθετικά"
ογιος

Για νέο ξεκίνημα ετοιμάζεται ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη όπως τόνισε ο Γκιγιέρμο Όγιος.

"Είχαμε μια εβδομάδα στην οποία είμαστε πονεμένοι από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως θεωρώ ότι βγάλαμε και θετικά στοιχεία από αυτό το παιχνίδι. Συνεχίζουμε. Έχει πολύ πόνο όταν χάνεις τρεις βαθμούς στην έδρα σου όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε την ποιότητα του Ολυμπιακού.

Εμείς θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι, γιʼ αυτό σήμερα είμαστε πολύ σκεπτικοί. Παρʼ όλα αυτά δουλέψαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και πιστεύω ότι έχουμε ξεπεράσει αυτή την ήττα", είπε πιο χαρακτηριστικά.

"Δεν κλεινόμαστε"

Στην συνέχεια μάλιστα στάθηκε στην επιθετική φιλοσοφία που έχει στο παιχνίδι του ο φετινός Ατρόμητος λέγοντας:" Έχουμε 5 νίκες. 4 ήττες και μια ισοπαλία έως τώρα στο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι όπου και να πάμε θέλουμε τη νίκη.

Δεν μας ενδιαφέρει να κλεινόμαστε απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Μας ενδιαφέρει να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό δεν το καταφέρνεις παίζοντας μαζική άμυνα".

"Καλή ομάδα ο Εργοτέλης"

Αναφορικά με τον Εργοτέλη ο Γκιγιέρμο Όγιος, είπε:" Ο Εργοτέλης είναι μια πολύ καλή ομάδα. Άσχετα αν δεν του έχουν βγει τα αποτελέσματα, παίζει καλή μπάλα.

Είναι δύσκολο παιχνίδι λόγω της βαθμολογικής του θέσης και γιʼ αυτό πρέπει να πάμε πολύ προσγειωμένοι και με την κατάλληλη νοοτροπία. Αν δείξουμε μεγάλη θέληση και πάθος και αν επιβάλλουμε το παιχνίδι μας αμέσως θα είναι πολύ θετικό για μας".

"Να βρει τον εαυτό του ο Μερίνο"

Τέλος μιλώντας για τον Ρομπέρτο Μερίνο, ο προπονητής του Ατρόμητου, τόνισε:" Του έχουμε δώσει ειδικό πρόγραμμα και σε 3-4 εβδομάδες θα έχουμε κάποια αποτελέσματα. Το σημαντικό είναι ότι έχει βρει τον εαυτό του, όμως πρέπει να προετοιμαστεί αγωνιστικά πολύ".

















TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ