ΑΕΚ

Οφρυδόπουλος: "Το επόμενο παιχνίδι ίσως είναι το πιο σημαντικό"

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα INTIME

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά την ισοπαλία στην Τούμπα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ μίλησε για τη σημασία του επόμενου αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (8/5, 19:30).

Ισόπαλο 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως η ομάδα του έκανε μία καλή εμφάνιση συνολικά, ενώ υπογράμμισε τη σημασία του επόμενου αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (8/5, 19:30).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οφρυδόπουλου:

"Συνολικά ήταν μια καλή εμφάνιση. Ξέραμε τι θέλαμε στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και σκοράραμε. Τα παιδιά έκαναν μια εξαιρετική προσπάθεια. Τους συγχαίρουμε για το αποτέλεσμα. Είτε παίζουμε καλά είτε αν δεν παίξουμε καλά, το ζητούμενο είναι οι βαθμοί. Για να είμαστε ρεαλιστές, πήραμε ένα βαθμό. Πάμε στην επόμενη αγωνιστική. Υπάρχουν τρεις ομάδες για δύο θέσεις ή και για μία.

Σε γενικές γραμμές, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που κάνει εξαιρετική σεζόν, κάναμε καλή άμυνα, πρεσάραμε μέχρι τέλους και ίσως δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Πάμε να δοκιμαστούμε στο επόμενο παιχνίδι, που ίσως είναι το πιο σημαντικό ως τώρα.

Απουσίες είχαν και οι δύο ομάδες. Μπορεί να δυσκολευτήκαμε κάποια στιγμή στη διαχείριση του παιχνιδιού, όπως κύλησε το παιχνίδι δεν χρειαστήκαμε κάτι παραπάνω. Την ιστορία γράφουν οι παρόντες. Τον Άμραμπατ τον εκτιμώ. Τιμή μου που ήρθε να με αγκαλιάσει. Εμείς τους αγκαλιάζουμε όλους".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ