ΑΕΚ

Οφρυδόπουλος: "Δεν είχαμε υπομονή στο δεύτερο ημίχρονο, δίκαιο το αποτέλεσμα"

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ INTIME

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV τόνισε ότι στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του δεν είχαν υπομονή σε αντίθεση με το πρώτο, αλλά το αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν δίκαιο.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ήταν απογοητευμένος μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, καθώς το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για την Ένωση.

Ο 48χρονος τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είχε υπομονή στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι δεν κατάφερε να νικήσει στο τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στην COSMOTE TV: "Σαφέστατα δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο που είχαμε την πρωτοβουλία και με 11 αλλά και με 10 παίκτες του ΠΑΟΚ, είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν από φάουλ. Δεν δεχθήκαμε πίεση σε σετ επιθέσεις από τον ΠΑΟΚ.

Σήμερα προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, να παίξουμε περισσότερο με τα χαφ. Είχαμε υπομονή και είχαμε κάποιες φάσεις.

Κάναμε μέτρια εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, το 1-1 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Είχαμε δυο- τρεις προϋποθέσεις να σκοράρουμε, αλλά δεν ήμασταν ήρεμοι, όπως στο πρώτο μέρος. Τα παιδιά προσπάθησαν, ζητήσαμε κάτι καινούργιο σε μια ημέρα. Στο τέλος της ημέρας μπορούμε να πούμε ότι πήραμε έναν βαθμό, που δεν μας αφήνει ευχαριστημένους".

Για το αν έλειψε η ατομική ενέργεια στην επίθεση στο δεύτερο μέρος: "Σίγουρα όταν παίζεις με παίκτη παραπάνω θες σουτ, παιχνίδι από τα πλάγια και ατομικές ενέργειες. Το ποδόσφαιρο θέλει υπομονή και όχι βιασύνη. Να έχουμε πλάτος στο γήπεδο να παίξουμε πιο ομαδικά και να έχουμε υπομονή. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν το κάναμε όσο στο πρώτο".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ